Rebecca Weidmo Uvell: Studiecirklarna borde bort

| 27 september, 2020

Jag tror inte det inte finns någon som granskat studieförbunden mer än jag i Sverige faktiskt. I mina granskningar om Ibn Rushd har Johan Westerholm gjort ett eget förträffligt jobb samtida med mig, men jag har även skrivit otaligt om studieförbund generellt. Inte minst ABF.

Det är så mycket fel med dagens system nämligen, där denna heliga ko i svensk förvaltning inte ifrågsatts. Mycket för att sossarna lyckats upphöjda studieförbunden just till status helig, av ren självbevarelsedrift. För de har alltid använt ABF enormt mycket i sina valrörelser, som pågår non-stop. Dagen efter ett val börjar nästa.

Rebecca Weidmo Uvell

Läs på hennes blogg


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •