Två mordförsök vid Tjärna ängar i Borlänge

| 27 september, 2020

Vid 22.45 på lördagskvällen så fick polisen larm om att flera personer jagade varandra vid Tjärna ängar i Borlänge. När polisen anlände till platsen så hittade de en knivhuggen man. I väntan på att ambulans kom fram så fick mannen vård på platsen av polisen. När ambulansen avfört denna man till sjukhus så letade polisen vidare och i närheten hittades ytterligare en man, även denna knivhuggen. Även denna man fick initialt vård av polisen i väntan på ambulans och avförande till sjukhus.

Vilket skadeläge det är för de två knivhuggna männen finns inga uppgifter. Likaså finns inga uppgifter på åldern för dem. Polisen rubricerar dock ärendet som försök till mord och har spärrat av platsen. Om de har genomfört en brottsplatsundersökning under natten är inte känt. Polisen har dock hållit förhör med vittnen till brottet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/tva-mordforsok-i-borlange

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •