Väpnat rån då en mobiltelefonförsäljning skulle ske i Emmaljunga

| 27 september, 2020

Vågar man sälja något på köp och säljsidor på Facebook numera?
Ja, jag ställer mig den frågan efter att ha läst ett inlägg på en lokal sida där det beskriver att en familj på en liten ort i närheten av där jag bor skulle sälja en mobiltelefon och som istället för att sälja denna blev knivrånade. Det hela utspelade sig i Emmaljunga under fredagsförmiddagen då säljaren och köparna stämt träff för att göra upp affären. Men istället för att bara köparen dök upp kom tre ungdomar i 20-25-årsåldern som var beväpnade med kniv.

Och istället för en försäljning blir familjen under knivhot rånade på mobiltelefonen varefter rånarna försvann från platsen i en bil. Familjen larmade polisen och de lämnar så bra signalement på både rånarna och bilen att polisen efter ett kort utredningsarbete kunde stoppa bilen och gripa ungdomarna som färdades i den bara några tiotal kilometer från brottsplatsen. När rånarna stoppades så återfanns stöldgodset men också vapnet.

https://www.nsk.se/2020/09/25/tre-gripna-for-knivran/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •