BITTE ASSARMO: Att se intervjun med Mona Sahlin är som att titta ner i avgrunden

| 28 september, 2020

“Hon ville väl. Hon såg framåt. Hon var entusiastisk och ivrig. Lite nonchalant kanske, men än sen då?

Skulden ligger alltså inte så mycket hos hos Mona Sahlin själv som hos den intoleranta omgivning som inte accepterat hennes ursäkter. I Mona Sahlins egen berättelse. Som också finns i bokform. Och som lyfts inte bara av Expressen utan också i SVT:s pratshow Skavlan och i en dokumentär av Monas gode vän, filmproducenten Benjamin Wolff.

Mona Sahlin ska lanseras igen, helt enkelt. Och det är så obehagligt att det går en kall kåre utmed ryggraden.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “BITTE ASSARMO: Att se intervjun med Mona Sahlin är som att titta ner i avgrunden

 1. Dan Astrom

  Lanserar man henne så försvinner nog partiet som tar upp henne i sitt team. Tror att det är få som glömt alla lögner och skurkstreck hon har presterat. Hon är en kopia av Sovjetledarnas synsätt på sina rättigheter. Jag har en lista på alla brott hon har begått och den är lång… 😥😞🙈🙉🙊

 2. Anders

  Hon kommer inte att lanseras igen.
  Det lyser lång väg att hon fortfarande tror att hon har ett förtroendekapital . Men först låtsas som man solar sanningen , sedan inte svara på obekväma frågor , ger inga poäng . De som ev. tror på vad hon säger kan inte vara många . Och inte en fråga om hennes prestation inom våldsbejakandet . Lär vara nada.

 3. ulf

  Att förtjäna ett lägre förtroende eller ett mer förbrukat torde väl vara omöjligt !! Detta skolexempel på en uttjänt ,fullkomligt katastrofal politiker , går till den svenska politiska elefantkyrkogården som värsta i historien.🤯🤯 Helt genomfalsk och körd under botten, finns väl ingen normal svensk som vill se henne överhuvudtaget.
  Skulle hon bli finansminister då kanske om skuldsaneringen är klar…🙄🙄🙄

Kommentarer är stängda.