Den växande antisemitismen frodas och det har vi Stefan Löfven att tacka för 

| 28 september, 2020

Bild på DFLP-soldater. DFLP har kopplingar till den svenska föreningen Grupp 194.
Foto: ADEL HANA / AP

”De hyllar barnmartyrer, demonstrerar för att dömda terrorister ska bli fria, har delat en antisemitisk bild och lovordat en attack mot israeliska skolbarn”, skriver Expressen. 

Ännu ett avslöjande om en förening som får våra surt förvärvade skattepengar som hyllar terrorism och sprider antisemitism. 

Nog tror jag de flesta förstår varför de får ta del av de 900 miljoner projektet: ”främja den demokratiska delaktigheten i Rosengård”, får. Det handlar om Stefan Löfven och hans parti flathet. Projekt som det i Rosengård handlar om att de finns krafter som tagit över där sedan länge, och som tjänar ett syfte i att ragga åtråvärda röster från invandrargrupper. Här har i synnerhet Socialdemokraterna gjort sig beroende och det gäller därför att hålla sig väl med dessa grupper för att kunna stanna kvar vid köttgrytorna. Det får sin betydelse i både det lilla och det stora sammanhanget. 

Var fanns Stefan Löfven när hans eget ungdomsdistriktets i Malmö skanderade “Krossa sionismen” vid ett första maj-tåg? Eller när Reepalu likställde sionism med nazism? Om vi ska tro på det Löfven säger ska vi tro att det som händer inom hans eget parti inte har någon betydelse för att hatet mot judar ökar i Sverige.

Stefan Löfven bryr sig inte om Sveriges judar. Och det är något som de som torgför ett antisemitisk tankegods vidare, har förstått. Det är därför förening efter förening som aldrig borde få en krona får miljoner. Som landets ”chef” borde han för länge sedan sett till att de myndigheter som beviljar bidrag till dem som påstår sig arbeta för demokrati och jämställdhet i förorter, granskas.

Judehatet i Sverige ökar men det enda vi ser är tomma fördömanden från Stefan Löfvens sida.

Judehatet inom Socialdemokratin är historiskt och vida utbrett och det påverkar såklart vårt samhälle och vilka beslut som tas. För att nämna ett exempel. Ta SSU Skåne. Det är inget nytt under solen att just de hyser antisemitiska åsikter. Adrian Kaba var ordförande för SSU i Malmö 2012 som kallade att vara för Israel som stat var att vara fö

r en rasistisk rörelse. Vad tror ni Kaba gör idag? Idag är han ordförande för Tro och solidaritet i Skåne. Sossarna lät honom också kandidera till riksdagen två år efter hans utspel om judar. Då angav han cyniskt nog arbete mot antisemitism som ett av sina mål. https://uvell.se/…/ett-han-mot-sveriges-judar-stefan…/

Och så här håller det ständigt på med Socialdemokraterna och Stefan Löfven. Visst kan man lägga skulden på de myndigheter som beviljar bidrag men det är att ta den enkla vägen ut. Ansvaret ligger på Löfven eftersom att hata judar internt uppenbart ses som en tillgång. Varför belönar man annars dem som uttrycker ett hat mot judar?

Judiska församlingar lägger ofta mer än hälften av sina resurser bara på säkerhetskostnader eftersom hoten mot dem gör att de tvingas fira högtider bakom säkerhetsslussar och skottsäkra glas. Istället för att ge våra surt förvärvade skattepengar till dem som i akt och mening sprider antisemitism, borde de 900 miljoner nämnda projekt beviljats betalas tillbaka och ges till judiska församlingar i Sverige. 

I andra länder i Skandinavien är det en självklarhet att staten går in och täcker upp för judiska församlingar kostnader, i Sverige är det tvärtom. Här tvingas oanade skattebetalare stötta dem som hatar judar och sprider fruktansvärda lögner om dem.

Det så kallade bekämpandet av antisemitismen stannar vid läpparnas fördömanden. Varför kan man undra? Ja en sak kan sannolikt härledas till Socialdemokraternas egna problem med antisemitism inom partiet, en annan att pengar hellre ges till projekt som gynnar rödgröna politiker , i det här fallet, i Rosengård. 

Vad tror ni kommer hända efter detta avslöjande? Ingenting såklart. Stefan Löfven kommer gå ut och prata om sina fördömanden som om det löser det utbredda judehatet i samhället eller det inom hans eget parti. Löfven kommer inte städa själv, vare sig inom sitt eget parti eller de till att tveksamma föreningar tvingas göra det för då tappar han värdefulla röster från de grupper som hatar judar i Sverige. 

https://www.expressen.se/…/forening-som-hyllar-terror…/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: