Feghetens kranka blekhet 

| 28 september, 2020

Hanif Bali på twitter: ”Tydligen uppkommit ”ny grupp grovt kriminella barn och unga” vars föräldrar vägrar ”insatser” från socialen. Vad är det för grupp barn de åsyftar? Synthare? Warhammermålare? Innebandyspelare?” https://twitter.com/hanifbali/status/1310500595858636802…

Ja, vad är det för grupp man syftar på? Vi vet nog alla svaret på den frågan men dansandet kring den farliga utveckling i Sverige fortsätter i oförminskat takt. 

Över hela landet kämpar socialtjänsten med att försöka hantera en ny grupp grovt kriminella barn och unga. Men insatserna bygger ofta på frivillighet, därför blir det inte så mycket mer än att man sonika vägrar. https://www.gp.se/…/f%C3%B6r%C3%A4ldrar-nekar-insatser…

Detta märkliga och farliga Sverige som med alla medel ska undanhållas och försvaras. År 2020, i synnerhet sommarmånaderna har varit de värsta hitintills. I flera bostadsområden i nordöstra delarna av Göteborg uppmanade kriminella element beväpnade och maskerade, boende att hålla sig hemma. Och de lyssnade. De stannade inne medan tungt beväpnade kriminella patrullerade gatorna. Hur f@n var det ens möjligt? 

Smågangsters tänker Stefan Löfven eller kanske han skyller på jobbskatteavdraget? Vem vet hur han resonerar? Men det är just det som orsakat denna nya sociala grupp med noll lojalitet gentemot svensk ordning? Jag vill gärna ha en kommentar från Stefan Löfven, skriver Hanif Bali på twitter. 

Något svar kommer aldrig ges. Stefan Löfven är en fegis. Hans feghet och flathet inför precis allt som pågår i Sverige är slående. Det är lika häpnadsväckande varje gång att upptäcka den totala avsaknaden av ryggrad hos honom. Hur det ens är möjligt att som statsminster se samma utveckling som vi ser och samtidigt prata om smågangsters är en gåta. 

Konsekvenserna för Stefan Löfvens feghet riskerar bli mycket allvarliga. Vi kan inte bara fortsätta att ruska på huvudet och konstatera Löfvens ryggradlöshet. I riskzonen ligger nämligen en nota svenska medborgare kommer få betala. 

Det finns ingen anledning att tro att Stefan Löfven plötsligt ska bli ansvarsfull och få en ryggrad. Undvikandet sammankopplat med hans omsorg för nya väljargrupper är väl befäst inom partiet. Det är så att säga deras nya DNA. 

Ett ultimatum borde ställas. Stefan Löfven måste antingen lämna över rodret eller tvingas agera mot den växande kriminaliteten och otryggheten. Herregud. Det handlar faktiskt om vår nästa generation som redan far mycket illa i det Nya Sverige. 

Sverige och svenska medborgare har väntat länge nog på att Stefan Löfven ska få tummen ur. Vad gör Löfven? Jo han pratar om smågangsters och fortsätter att vara fullständigt fixerad med att tillsätta nya utredningar och att skylla på allt annat utom det som det handlar om: invandring och avsaknad av integration.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp