Johan Westerholm: Därför har Jonas Gardell fel – Kulturen kommer överleva Corona

| 28 september, 2020

Statsteatern i Stuttgart. Foto: dpa

“Författaren och komikern Jonas Gardell menar att kultursektorn står in för en förintelse om inte regeringen börjar lyssna på hans varningar. Jonas Gardell använder sig av ett högt tonläge som döljer både en avgrund av okunskap och en oförståelse inför vart samhället är på väg.

Gardells sakframställen ger intrycket att samtliga dessa kulturarbetares arbetstillfällen är hotade, även de som har sin verksamhet inom andra distributions- och framställningsområden än han själv. Att även online-verksamhet som pågått i många år samt spel- och musikproduktion skulle vara hotade. Så är det naturligtvis inte.”

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Johan Westerholm: Därför har Jonas Gardell fel – Kulturen kommer överleva Corona

Kommentarer är stängda.