Man i 45-årsåldern allvarligt skadad vid skjutning i Malmö

| 28 september, 2020

Vid 23.15-tiden på söndagskvällen larmades polisen av flera inringade om att det skett en skjutning på Docentgatan i Malmö. Polisen ryckte ut med flera patruller och när de kom till platsen så fann de en skottskadad man som fördes till sjukhus med ambulans. Polisen spärrade av platsen och började söka efter spår samt efter gärningsmannen i området. De talade också med vittnen på platsen för att bygga upp en bild av vad som hänt.

Under natten har även vapensökhund varit på plats för att söka, men vad detta gett är inte känt. Region Skåne meddelade vid midnatt att den skjutne är en man i 45-årsåldern och att han har allvarliga skador. Ännu på måndagsmorgonen är ingen misstänkt eller gripen i ärendet.
Uppdatering: Under Måndagsförmiddagen meddelade polisen att de under natten anhållit en 64-årig man misstänkt för mordförsök. Enligt polisens uttalande nu på måndagen ser de ingen koppling till de allvarliga konflikterna mellan gängkriminella i Malmö.

https://www.expressen.se/kvallsposten/just-nu-man-hittad-skottskadad-i-malmo-2kgxr/
https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/man-hittad-skjuten-i-malmo-2

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •