Bil sprängd nära Fittja centrum under natten till tisdagen

| 29 september, 2020

Vid 1.45-tiden under natten till tisdagen fick polisen in samtal om en kraftig explosion nära centrum i Fittja. När polisen anländer till platsen så anträffar de en totaldemolerad bil och de tillkallade Nationella bombgruppen så att de fick undersöka sprängplatsen. Polisen tillkallade också ambulans om ifall det skulle ske fler explosioner, de spärrade också av ett stort område för att säkra platsen. Enligt uppgift har bombtekniker vid 7-tiden undersökt och säkrat platsen och polisen inväntar nu tekniker för att undersöka den totaldemolerade bilen.

Ett stort område är fortfarande avspärrat i väntan på att kriminaltekniker ska undersöka platsen. Enligt uppgift ska ingen person skadats vid sprängningen som polisen rubricerar som allmänfarlig ödeläggelse. Polisen har i nuläget ingen misstänkt eller gripen för sprängningen. Det är heller inte känt om där finns några vittnesuppgifter i ärendet.
Enligt Expressens fotograf så ska det synas delar av en stubintråd liggande på marken.
Så visst blir väl Sverige allt tryggare och säkrare eller hur?

https://www.expressen.se/nyheter/bil-sprangd-kraftig-explosion/?fbclid=IwAR38pn1kQzzlqUbUrEOqJw4M1P_bEw_oy5ltLw5AxTKt4tmSsphdy8SrL_g

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •