En blixtbild av mediernas verklighetsuppfattning

| 29 september, 2020

Löfven har anledning att vara nöjd med medierna. Han har snappat upp ett rått politiskt budskap från forna tiders furstar. Källa: Newsvoice.

DN frågar idag sina mediala kollegor följande:

”Har ni problem med rasism på

redaktionen?”

Den rätta frågan borde vara:

Har ni problem med vänsterism

på redaktionen?

Sveriges främsta mediala problem är inte rasim mot journalister. Det är i stället journalisternas vänsteråsikter mot publiken.

Torsten Sandström, trött bloggare och professor emeritus i civilrätt vid Lunds universitet

anti-pk-bloggen


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “En blixtbild av mediernas verklighetsuppfattning

 1. Carl den 12

  Vänstern med deras PK-propaganda har två år på sig att banka in så mycket allas lika rättigheter, det bara går att trycka i folk.

  Calle tycker sig se att V måste ändra strategi, om dom över huvudtaget ska ha en chans att kunna fortsätta dominera, med sin politik full utav dubbel moral.
  Man, ska inte ge upp hoppet om att människor med politiska snedvänstervridna åsikter, möjligen börjar hänga med oss andra i verkligheten som den är, istället för den verkligheten man tror den är?
  Skeptisk blir man till människor som bara utgår ifrån sig själva och ständigt förnekar hur Sverige är raka vägen åt helvete och det går snabbt?
  V har tappat hela konceptet och glömt av oss ursprungliga Svenskars trygghet och att våra gemensamma skattepengar, är ingenting vi önskar finansiera, likväl ekonomiska som Kriminella som söker sig hit, oavsett denna hyperkänsliga frågan ang om etnicitet är kopplat till ökat våld i samhället

Kommentarer är stängda.