Kvinna utsatt för grov våldtäkt i Rinkeby

| 29 september, 2020

Under natten fördes en kvinna till sjukhus efter att hon blivit utsatt för en grov våldtäkt på en parkeringsplats i Rinkeby. När våldtäkten ägde rum är inte känt men polisen fick kontakt med kvinnan vid 23.50 på måndagskvällen. Och då uppgav kvinnan att våldtäkten skulle ägt rum tidigare under kvällen. Polisen är förtegna om händelsen, men de har spärrat av parkeringen och de utreder ärendet som grov våldtäkt.

Enligt polisens presstalesperson i Stockholm så är detta en bedömning som polispatrullen gjort. De har också lokaliserat den förmodade brottsplatsen och en teknisk undersökning är gjord. Polisen har även använt hundpatrull i undersökningen. Polisen har även undersökt övervakningskamerorna i området för att se om de kan ge ytterligare information om våldtäkten. Avspärrningarna som sattes upp under natten är nu hävda. Det finns inga uppgifter om skadeläget för kvinnan. I nuläget finns heller ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-valdtagen-utomhus-i-rinkeby/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •