Att ta lagen i egna händer – Att hämnas sin våldtäktsman

| 30 september, 2020

Inledningsvis vill jag säga, stackars tjej. Hennes liv var redan förstört och nu, vad kommer hända nu? 

I Sverige läggs våldtäktsanmälan efter våldtäktsanmälan ner. Det är många tjejer, kvinnor, pojkar och män som aldrig kommer få någon upprättelse. Istället får de uppleva ytterligare en våldtäkt, denna gång av staten som sviker när de låter den/de som våldtar att gå fria. De tvingas också leva sida vid sida i samhället med sina våldtäktsmän. 

Mamman har berättat för polisen att ”det faktum att killarna gick fria från våldtäkten har tagit hårt på dotterns psyke” och att hon ”varit som en tryckkokare som nu brast”. Det kan man förstå. Det dottern upplevt är irreparabelt. 

Nu är dottern skyldig att betala 130 200 kronor i skadestånd till mannen som hon anmälde för våldtäkt och som hon nu dömts för att ha försökt mörda.

https://www.expressen.se/…/flicka-forsokte-morda…/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Att ta lagen i egna händer – Att hämnas sin våldtäktsman

 1. Carl den 12

  Återigen, så ger det här signaler om att unga tjejers integritet och värde har sjunkit i och med unga killars vidriga agerande blivit en del, utav det Sverige som har förlorat sin empati?
  Dessa förövare som ALLTID är oskyldiga och dom utsatta som ALLTID hittar på, har gått långt över den gräns när man klart och tydligt inte tar det på allvar.
  I vår nutid som unga killar lägger tid på att förbruka våldsporr, så är det väl uppenbart för vem som helst vari problematiken ligger.
  NÄ, man kan ju som sagt ALDRIG veta vad som egentligen hände❓❓❓
  Unga tjejer har viktigare saker att göra än att anmäla unga killar för brott och genom att jämt och ständigt förneka unga killars störda sk sexualitet, så säger det vem man själv är?

  Calle Von Riktigt Förbannad som starkt ifrågasätter hur det kommer sig att killar även har fördelar vid brott och brottsoffer får leva med skammen❓❓❓
  Enligt vissa så befinner vi oss i Sverige, världens mest jämlika land❓❓❓
  Ett Sverige där kriminella och förbrytare äger rätten att göra ta mig faaaaan vad dom vill, när dom vill och kommer undan med det❗❗❗
  Året är 2020 och Sverige har backat i utvecklingen och sveket mot unga tjejer är en bottenlös ondska som ger unga killar makten att sprida sin vidriga kvinnosyn?

  All min omtanke och kärlek går till den unga tjejen♥

Kommentarer är stängda.