DET NYA SVERIGE. I Borlänge omringar och attackerar småbarn glassbilen

| 30 september, 2020

Glassbilen i Borlänge stannar inte längre på vissa ställen. Den omringas av mängder av unga, som försöker stjäla glassen. Det skriver Dalarnas Tidning.

Förarna berättar, att bilen stoppas av ett 50-tal barn som kräver glass och försöker ta sig in i boxarna. Efter flera incidenter med attackerar mot Glassbilen vågar man inte längre köra vissa sträckor.

NB Nyhetsbyrån


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “DET NYA SVERIGE. I Borlänge omringar och attackerar småbarn glassbilen

  1. ulf

    ja,vi normala svenskar skall enligt Löfven och hans patrask kollegor känna oss berikade,visst är det härligt med kompetensregn och mångkultur i fosterlandet Sverige …? verkligen utvecklande för ett underutvecklat u land som sverige.🙄 nu skall vi alla vara tacksamma för det kompetensregn som hela tiden obönhörligt faller över oss med hjälp av en idiotregering och dess stödpartier…så här vill väl alla att samhällsutvecklingen skall fortgå. ? allra helst Löfven och Lööv…..🤯🤯🤯🤯 känn er hemma i deras regn av utvecklande individer och synsätt på hur ett samhälle skall fungera…….fy f @ är det försent ???🙁🙁

Kommentarer är stängda.