Kvinna anhållen misstänkt för att knivhuggit man på krog på Södermalm

| 30 september, 2020

Vid 2.20-tiden på natten mot onsdagen larmades Stockholmspolisen till en krog i centrala Södermalm då en kvinna attackerat och skadat mannen med ett stickvapen. När polisen kom till platsen så påträffades mannen med skador som tydde på att han blivit knivhuggen. Hur svårt mannen skadats eller om han behövt uppsöka sjukhus är inte känt. Kvinnan hade försvunnit från lokalen men kunde kort efter larmet gripas i närområdet.

Hon sitter nu anhållen för mordförsök. Polisen hade fortfarande lokalen avspärrad vid åtta-tiden och de har inte ännu gjort någon brottsplatsundersökning, den kommer att göras under onsdagen. Vad som orsakat attacken är inte känt, men fortsatta förhör med de inblandade kommer kanske att klargöra detta.

https://www.expressen.se/nyheter/kvinna-misstanks-ha-knivhuggit-man-pa-lokal/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •