Morgan Johansson gör sig till fåne – bagatelliserar våldtäkterna

| 30 september, 2020

Morgan Johansson twittrar om högerextrema Sverigehatare, vilka de är definieras aldrig men man får klart för sig att drar varenda kritiker i debatten om våldtäkter när han skriver att ”högerextrema Sverigehatare” ofta säger att: ”Sverige sticker ut i EU vad gäller antalet våldtäkter, och skyller på invandrarna. Det är inte sant.” Och sedan skriver han att det är på grund hur vi definierar våldtäkt som gör att vi har ett så högt antal våldtäkter i Sverige.

Då är kan vi med Morgan Johanssons logik även klassa Brottsförebyggande rådet (Brå) som högerextrema Sverigehatare. I deras undersökning skriver de nämligen: ”Sverige har länge haft det högsta antalet våldtäktsanmälningar per invånare i Europa. Samtidigt ligger andelen anmälningar som leder till åtal och fällande dom på en låg nivå i Sverige, jämfört med övriga länder i Europa.”https://www.bra.se/…/2020-02-21-anmalda-och-uppklarade…

Hur tänker Morgan Johansson förklara det? Sedan kan han med en dåres envishet försöka relativisera och bortförklara våldtäkterna i Sverige hur mycket han vill. Fakta talar sitt eget tydliga språk. Om han inte vill lyssna på det kanske han ska fundera på varför barn som vistas ute allt oftare blir våldtagna i Sverige. 

Vi har en tragisk utveckling i Sverige vad gäller våldtäkt. Och den borde Morgan Johansson ta på allvar. Allt annat är ett hån mot alla offer i Sverige.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Morgan Johansson gör sig till fåne – bagatelliserar våldtäkterna

 1. Carl den 12

  SVERIGE SYNDROMET?

  Calle Von Riktigt Förbannad (igen) undrar vad det är som gör att man förminskar och minimerar det brottsoffer blivit utsatt för och hittar alla möjliga förklaringar?medans man framställer sig själv som medberoende och delaktig med sexförbrytare❗❗❗
  Lägg skulden där den hör hemma och ifrågasätt din egen ev störda sk sexualitet och kvinnosyn❓❓❓

Kommentarer är stängda.