Nu ska våldtäkterna i Sverige ifrågasättas

Det är väl någon slags strategi från det röda hållet, vad de tror sig vinna på detta står än så länge skrivet i stjärnorna. 

Morgan Johansson gör sitt på twitter (skrev om det tidigare idag) där han påstår exakt detsamma som Oisin Cantwell. 

Det här blir lite som debatten om bilden av Sverige. Rödgröna kämpar med att försöka få väljare att tro att Sverige inte alls är inne i en farlig utveckling medan kritiker som jag själv berättar en annan historia. Om ett Sverige som så radikalt förändrats till det sämre att det är en sorg att skriva om det. 

Oisin Cantwell menar att vi ska vara försiktiga med att dra ”slutsatser av en statistik som vid en första anblick onekligen ser oerhört alarmerande ut”. Han ser dock inga problem med att dra egna slutsatser utifrån de ”nya” siffror som Brå plötsligt redogör för. 

Uppriktigt sagt, sedan när kan vi lita på Brottsförebyggande rådet (Brå) eller på det Oisin Cantwell skriver? Båda har upprepat påkommits med att sprida rena lögner eller åtminstone gjort sina försök att vilseleda svenska medborgare genom att undvika att redogöra/skriva om hela bilden. Och det har stått oss dyrt. 

https://www.aftonbladet.se/a/Ln0K1V


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Nu ska våldtäkterna i Sverige ifrågasättas

 1. Lennart H

  Ja nu rapporter Nyheter idag att enligt förundersökningprotokollet så försökte visst Tommy Lind förhindra en våldtäkt när han blev mördad.
  Åklagaren förnekade och ljög detta och Cantwell uppgav detta felaktigt och lögnaktigt i Aftonbladet. Allt för att Tommy Lind sades ha högerextrema kopplingar.

 2. Carl den 12

  Kom igen nu politiker och ni som är en politisk röst i media❗❗❗

  Calle säger att NU får det för HELVETE vara nog med att signalera till ALLA olika typer utav sexualförbrytare att Sverige välkomnar ökat förtryck, utav unga som äldre kvinnor💔
  När unga som äldre kvinnor drar sig för att röra sig ute i samhället, så står unga som äldre män på tur💔
  Vi har alldeles tillräckligt med sexförbrytare och ska givetvis ta ansvar för dom ursprungliga Svenskar som utför dessa vidriga brott❗❗❗
  Medans, vi gör samhället till en tryggare och bättre plats, så SKA SJÄLVKLART sexförbrytare sändas hem till sina ursprungliga hemländer oavsett svenskt medborgarskap eller ej❗❗❗
  Dags att visa att vi verkligen står för jämlikhet och att brottsoffer har ett värde♥
  Ni som är utav en annan åsikt, ställer jag mig MYCKET frågande till hur det kommer sig, att ni ställt er på förbrytarnas sida och sviker dom utsatta❓❓❓

  SÄG MIG VAR DU STÅR❓❓❓

Kommentarer är stängda.