Man rånades brutalt på märkesjacka i sitt hem

| 1 oktober, 2020

Vid 18.45-tiden på onsdagskvällen larmades polisen till en bostad i Gislaved där ett rån begåtts. Det var två män som tvingat sig in och tilltvingat sig märkeskläder av den manliga bostadsinnehavaren. Därefter försvann de båda männen från platsen. Enligt polisen skadades den rånade mannen lindrigt vid rånet. När polisen varit på platsen och tagit upp anmälan ett par timmar senare uppdagade patrullen två män i 25-årsåldern som stämde in på signalementet av rånarna ett par kvarter från brottsplatsen. En av de misstänkta männen bar vid tillfället också en av klädesplaggen som stals vid rånet, en jacka. Polisen grep de två männen som nu är misstänkta för grovt rån.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/ranades-valdsamt-i-sitt-hem-for-en-markesjacka/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •