Rebecca Weidmo Uvell: Hej dörrmatta

| 2 oktober, 2020

“Centern och Folkpartiet sålde ut allt i det ögonblick de röstade på Stefan Löfven. För att de i en sekund trodde att de kunde förhandla bort Maktpartiet. Som lovade precis allt de ville höra för att få den där gröna knappen i kammaren.

De har spelat högt. För först gick de in i samarbetet med det högsta tonläget man kan tänka sig, mycket högre än de hade behövt ha. Ett klassiskt misstag. För ju högre upp man satt sig desto ondare gör det att falla. Och när Centern och Folkpartiet försökte överrösta varandra med varningar om Hitlers arvtagande, en ny farlig fascistisk värld om Moderaterna fick styra landet etc blev det också omöjligt att ändra sig om förutsättningarna ändrades. ”

Rebecca Weidmo Uvell

Läs på hennes blogg


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “Rebecca Weidmo Uvell: Hej dörrmatta

  1. ulf

    C och L är som väntat fullständigt grundlurade och det bör de väl rimligen nu insett…..annars spelar det ingen roll om de inte ens själva begriper…lika bra avveckla dessa svikarpartier,de som vill fortsätta kan bara bli medlemmar i S.?

Kommentarer är stängda.