Fathi Mojtaba: ? Låt inte Sverige uppleva den brutala, systematiska kvinnofientligheten i Iran!

| 3 oktober, 2020

Ayatollah Khameneis representant och fredagsbön Imamen i staden Isfahan, uppmanade extremistiska islamister att otrygga Irans samhälle för kvinnor med dålig Hijab.  

https://iranintl.com/…/isfahan-imam-make-iran-unsafe…

Den iranska kvinnofientliga och teokratiska regimens strategi har baserats på brutalt kvinnoförtryck, något som förekommit när regimen velat utöka förtrycket på samhället och kväsa regimkritiker.    

Genomförande av dödliga syraattacker mot kvinnor var en av de brutala islamisternas metoder för utökningar av kvinnoförtryck i Iran. 

 I oktober 2014 uppmanades i samma fredagsbön av Imamen i staden Isfahan att brutala islamister använder våld mot kvinnor med dålig Hijab.   

Denna order orsakade att minst 15 kvinnor blev utsatta för syraattack i staden.  

Marzieh Ebrahimi, vars bild är bifogad,  är ett av de offren som blev utsatt för syraattack av våldsbejakande islamister i staden Isfahan under samma period. 

Ayatollornas brutaliteter och fientligheter mot iranska kvinnor och deras rättigheter har varit omänskliga och obegränsade i alla avseenden under de senaste 41 åren.

I parallellt med det brutala kvinnoförtrycket som pågår i Iran arrangerade iranska ambassaden ett seminarium till stöd för Hijab i Sverige och väst i Imam Ali moskén den 1:a februari 2020.  

De eftersträvar att teoretisera Hijab-tvånget med hjälp av manipulationer och grundlösa argumenteringar.

Men deras ändamål är att exportera sitt eftersträvande, barbariska och omänskliga ideologi som kallas för ”den islamiska revolutionen” till Sverige  och hela EU.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603719163520610&set=pb.100016475945964.-2207520000..&type=3 

Tack vare min snabba reaktion och att i rätt tillfälle informerade opinionen och tack vare en underbar svensk-iransk feminist kvinnas hjälp, anordnades en demonstration av svensk och exil-iranier mot den iranska ambassadens destruktiva aktiviteter i Sverige, framför Imam Ali moskén i Jakobsberg.  

https://www.facebook.com/fathi.mojtaba.20/posts/608361996389660

2b55.png

Till slut vill jag återigen varna Sveriges politiker samt det stora svenska folket att agera mot dessa destruktiva handlingar.  

Sverige behöver stora systemreformer och nya lagstiftningar innan det är försent. 

 Utvecklingar av organiserade våldsbejakande islamister samt kriminella islamister med hjälp av statliga bidrag har omvandlat Sverige till en grogrund för muslimska extremister och terrorister.

 De 40 kriminella maffia-familjer har utvecklats och utvidgats med hjälp av folkets skattepengar i Sverige.   

Islamiska privata skolor, utvecklingar av våldsbejakande och extremistiska muslimer samt iranska regimens utnyttjanden av unga afghaner och andra unga muslimer med destruktiva syften resulterar i en fruktansvärd och farlig situation för Sverige. 

https://www.fffi.se/…/iranska-regimen-utnyttjar…/

 Utvecklingar av den extremistiska islamiseringen i Sverige har orsakat till utvidgningar och utvecklingar av Hedersförtryck i utsatta områden.

Dessa oroväckande utvecklingar kommer inte att vara begränsade i utsatta områden utan kommer att resultera i en allmän kvinnofientlighet över hela Sverige i framtiden.  

1f6d1.png

Låt inte Sverige gå på Libanons historiska spår och hamna i dagens Libanon!  

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=599379410621252&set=pb.100016475945964.-2207520000..&type=3

Fathi Mojtaba


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: