INSÄNDARE. Johnny Johansson: En lärare talar klarspråk om katastrofen i att utbilda muslimska barn

| 3 oktober, 2020

Bara att byta ut ord som “franska” och “Frankrike” till “svenska” och “Sverige”.

Så stämmer allt igen perfekt.

Men vem i Sveriges så kallade “regering” bryr sig? Svar: Ingen.

För här gäller det i första hand att förstöra Sverige så fort som bara möjligt! Allt annat är av mindre eller ingen betydelse.

Och majoriteten av folket (83%) i landet är så lättlurade att de inte fattar ett dugg. Inte förrän de personligen blir drabbade. Men då är det för sent att vakna!

Ta t ex bara alla hundägare som fortfarande inte fattat att det snart kommer att vara förbjudet i landet att ha en hund, då muslimer anser att hundar är  orena. Och fortfarande röstar dessa hundägare på partier som uppmuntrar till mera invandringen av just detta folk.

Ett bevis om något på korkade människor….

EN SNABB ÖVERSÄTTNING AV DEN FRANSKA TEXTEN NEDAN…KÄNNS IGEN?

FRANKRIKE: läs…

En lärare talar klarspråk om katastrofen i att utbilda muslimska barn:

Jag har varit lärare (historia-geografi-samhällskunskap) i över 20 år. Jag har arbetat i 5 förortshögskolor, inklusive två Zeps (Prioriterade utbildningsområden) och ett lärosäte klassificerad som våldszon.

Så, jag såg i mina klasser (från stadiet 6 till 3) mer än 4000 ungdomar från förorterna, som jag var tvungen att utbilda, uppmuntra och stödja, med en välvilja och hängivenhet som aldrig har svikit mig.

Ni hävdar att folket i förorterna är “satta på undantag fr o m gymnasiet och högskolan”?

Att “grunden till ett framgångsrikt samhälle är utbildningen” och därför antyder ni att minoriteter inte får någon utbildning i vårt land?

Vilket enormt skämt! Nej: vilken galenskap, vilka lögner, vilken felaktig och lögnaktig syn på verkligheten!

Mina studenter i dessa sk känsliga bostadsområden får samma utbildning som alla inhemska franska barn. Deras utbildning är gratis (för att inte tala om de olika hjälpmedel och tjänster som ska hjälpa dessa familjer men som systematiskt spenderas på något annat än skolan …)

Om, i slutet av en oftast katastrofal skolgång, tvingas lärarpersonalen rekommendera dem en yrkesvägledning i slutet av 3: e året, beror det på att vi inte rimligtvis kan råda en 15-årig tonåring att överväga att bedriva medicinska studier när han fortfarande inte har kommit för att lära sig räkna (och för att tala korrekt franska). Ignorerar ni omfattningen av motståndet att lära sig franska i våra skolor?

Franska är för dem ett “främmande språk”, språket för ”de otrogna” som de älskar att upprepa för mig.

Här är resultatet av min reflektion, efter 20 års erfarenhet av kontakt med er så kallade “offrade generation”: 

Jag är i frontlinjen för att vittna om de ekonomiska, mänskliga och tekniska resurser som i årtionden har varit tillgängliga för dessa ungdomar (ja, miljoner spenderades i högskolor och gymnasier på dessa människor).

Jag vill exempelvis påpeka för er att högskolan där jag för närvarande arbetar ställer upp med 14 TNI (Interaktiv digital skärm): till ett totalt värde av 100 000 euro, permanent tillgängliga för dem – en i varje klass -, två datorrum som innehåller 50 datorer med internetuppkoppling, ett fantastiskt bibliotek på två våningar, dussintals timmar stöd per vecka och handledning av alla slag (vilket kostar staten mycket pengar eftersom dessa timmar betalas på övertid), en nästan gratis skolbespisning, skolresor (museer, resor till Spanien, Italien, England och Tyskland, finansierade av socio-utbildningscentret) etc, etc, etc … …. Ska jag fortsätta?

Kommunens andra barn (som inte bor i sk känsliga områden) har långt ifrån denna typ av privilegium.

Trots allt har dessa ungdomar från förorterna (som ni kallar dem) inget annat än hat mot Frankrike. Deras enda referens är “le bled” (hembyn). Deras enda önskan: att påtvinga sin kultur för att ersätta vår nationella kultur. De döljer inte ens det längre: de kräver det med stolthet.

Deras kommunitarism gör alla försök till utbildning och integration ineffektiva.

Oavsett vilket ämne jag utbildar i, historia, geografi eller samhällskunskap, allt som jag får tillbaka från dem är förakt och fientlighet gentemot vårt förflutna, våra värderingar, vår vision om demokrati. Jag vågar inte ens säga ordet “sekularism” i klassen längre, av rädsla för att se dem ”vräka ur sig vad som helst” eller värre, förolämpa mig.

De flesta av mina kollegor har abdikerat sedan länge.

Tyvärr trodde jag en tid, som ni, att det var möjligt att förmedla dem, kunskap, visdom och tro på vårt nationella samhälles framtid.

Jag gav upp. Varje dag konfronteras jag med de mest intoleranta uttalanden som jag har hört: hatfulla anmärkningar mot fransmännen, judar, kvinnor, homosexuella … Utnämnandet av fundamentalistisk terrorism får dem att le (i bästa fall) när de inte öppet, i klassrummet, förespråkar ISIS och sharialagar.

Vår historia intresserar dem inte. De erkänner inte något förflutet eller någon gemensam beröringspunkt med “underdogs” och “kritvita ansikten” som de kallar oss.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “INSÄNDARE. Johnny Johansson: En lärare talar klarspråk om katastrofen i att utbilda muslimska barn

  1. ulf

    I mångkulturella dårhuset Sverige kallas det för berikning dvs allt som vi kan göra sämre är bra för landet,allra helst om vi kan försämra skolorna med hjälp av ” berikning ”……om alla blir lika lågbegåvade så är det socialistisk rättvisa.vem utvecklar samhället då,inte är det massan av bildningsförnekare iaf..?

Kommentarer är stängda.