Islamieringen av Sverige fortsätter i rask takt: S-C-MP-styrd kommun ordnar könsuppdelade möten i segregerade Brandkärr

| 3 oktober, 2020

En följdfråga på detta är hur många år det kommer ta innan män och kvinnor blir åtskilda i riksdagen? Detta är inte integration, detta är segregation. Segregation och fortsatt islamisering på initiativ av S, C och MP. Det kallas islam i Sverige och medföljande kvinnoförtryck.

“NYKÖPING Kommunens dialogmöten om framtiden i den segregerade stadsdelen Brandkärr hålls med män och kvinnor skilda. Nu får upplägget kritik, något Södermanlands Nyheter var först att rapportera om. Men den lokala politiska ledningen – S-C-MP – försvarar upplägget.

På måndag är män inbjudna och på tisdag kvinnor. Veckan därpå har man även ett särskilt möte för äldre.

Konsultfirman Urban utveckling har anlitats för att genomföra mötena. Företaget har jobbat i så kallade utsatta områden tidigare och vd:n Vilhelm Meyer säger att man måste hålla män och kvinnor isär för att alla ska få höras.

– Tyvärr ser verkligheten ut så i våra segregerade bostadsområden. I en del kulturer är det framför allt männen som gör sin röst hörd i offentliga sammanhang. Vill vi även höra kvinnornas tankar, och det vill vi, så är detta den bästa lösningen, säger han till SN.”

Nyheter Idag


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: