Tino Sanandaji: Detta är viktigt som en läxa i hur Sverige måste återerövras från hatet och hatets politisk korrekta beskyddare

| 3 oktober, 2020

En av de skandaler som svärtat ned Sveriges internationella rykte är antisemitism i Malmö, som växt till förskräckliga nivåer medan regeringar Reinfeldt och Löfven gullade med islamister. 

Under koranupploppen marscherade islamister i Malmö och skrek slagord ur koranen om att döda judar, medan media försäkrade naiva svenskar att islamism inte har något med islam att göra.

Det är värt att påminna om hur svenska journalister skyddade det växande antisemitism. Media vill såklart inte påminna om sin skamliga mörkläggningskampanj att skydda islmamistisk antisemitism i Malmö, men inget lämnar så tydliga spår som det oskrivna: försök att hitta ett enda artikel från mitten på 2000-talet som tydligt talar om att hot mot judar i Malmö inte främst var från Kalle och Emil.

Det flera år att knäcka pk-sektens åsiktskorridor, vilket gjordes av en person: Paulina Neuding. Genom att modigt gå ut i amerikansk media och Jerusalem Post tvingades svensk media och Alliansregeringen sluta ljuga. Det ledde till ett utbrott av raseri där Aftonbladets Ledarsida, Ali Esbati, KGB-kollabratör Jan Guillou och deras fejkliberala svans bland Timbroiter såsom Joahn Norberg gick samman och och försökte karraktärsmörda Neuding och mobba ur offentligheten. (Näringslivslobbyin som finansierar Timbro ville gärna ha Turkiet i EU, och är hursomhelst infiltrerade av pk-sekten) 

Mörkrets krafter ställde sig åter på fel sida av historien, och misslyckades åter. Denna vecka pratade Paulina Neuding ett par minuter för FN:s råd för mänskliga rättigheter UNHRC i denna video: “How long will the Swedish government accept that certain schools, and certain neighborhoods, are no-go for Jews?”

Detta är viktigt som en läxa i hur Sverige måste återerövras från hatet och hatets politisk korrekta beskyddare. De har växt sig starka i media och diverse institutioner, men Nuedings kamp mot antisemitism visar att det går att riva ned åsikskorrodoren, bricka för bricka, bara man har integritet, mod och tålamod att inte kompromissa med sanningen. 

Det finns många taboon kvar som vi måste riva. Fråga är därför om top år, vem vill ni vara, Paulina som pratar inför FN, eller de fega opportunister som försökte tysta henne och kommer att hamna i historieböckerna som losers?

Tino Sanandaji på Facebook 

Se videon med Paulina Neuding på twitter eller på Facebook

https://tino.us/2013/09/obamas-tal-och-paulina-neudings-revansch/

https://tino.us/2012/06/att-skriva-etnisk-svensk-ar-inte-kollektivt-skuldbelaggande-av-invandrare/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal: