Vi blir inte av med dem – aldrig någonsin 

| 3 oktober, 2020

De grova brottslingarna kan lugnt fortsätta nyttja smörgåslandet Sverige och skattebetalarnas surt förvärvade pengar. Vi blir inte av dem. 

Först kommer de hit: ”De flyr från krig” sa Stefan Löfven, sedan utnyttjar de Sveriges tradition av att hjälpa, sedan lär de sig snabbt att det svenska rättssystemet vägrar förändra sig, vilket alla dagar i veckan gynnar de grova brottslingarna.

Av Advokatsamfundet har de grovt kriminella god hjälp av en klanadvokat eftersom samfundet inte klarar av att hålla rent från klanadvokater som springer gängkriminellas ärenden. Här sticker en advokat ut; Edip Samuelsson som ”ställt” upp 27 gånger för släkten Ali Khan i Angered, som polisen pekar ut som ett kriminellt nätverk. Han fungerar även som släktens presstalesperson. Utmärkt tänker den grovt kriminella som sitter säkert i båten. Så nonchalant kan man alltså behandla brottsbekämpningen i Sverige. 

https://www.expressen.se/…/skandal-att-klanadvokaten…/

För övrigt är det inte klanerna som problemet. Det har ju Sabuni (L) sagt. Svensk politik borde ha mer vett än att springa klaners ärenden.

Under tiden garvar de grovt kriminella läppen av sig. De kan utan större risk tjäna snabba pengar och sätta skräck i skötsamma arbetande skattebetalare som får sin frihet kringskuren. De grova brottslingarna flinar och är tacksamma. Under tiden kan de lära upp en ny generation av unga brottslingar. I Göteborg utsätts unga pojkar för knivrån av lika unga pojkar i grupp. Polisen befarar en ny rånvåg. Föräldrar vittnar om hur deras barn hittas skakande och rädda. https://archive.is/oByQA

Utvisade kriminella kriminella i förvar kan inte heller hållas i förvar. Polisen slog larm om fritagning ändå kunde flera personer från en låst anläggning som huserar kriminella och utvisade, rymma. Äsch då, så tokigt, förklaringen är som alltid lika korkad som den är talande. Det är lokalernas fel. ”Vi har inte de bästa lokalerna”. https://www.expressen.se/…/utvisade-och-kriminella…/

Det går inte längre att förstå detta rättsvidriga och snedvridna sättet att se på grovt kriminella. Det upphäver all legitimitet för rättssystemet, svensk politik och polisens arbete. Skötsamma medborgare får tvingas inse att de får ombesörja sin trygghet. 

https://kvartal.se/…/allt-fler-utlandska-brottslingar…/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Vi blir inte av med dem – aldrig någonsin 

 1. Carl den 12

  De flyr ifrån krig?

  Flyr alla verkligen ifrån krig, Stefaaaaaaaaaan❓❓❓
  Och är det din förklaring till att krigsdrabbade, skulle vara mer benägna att bli kriminella❓❓❓
  För det är ju det du indirekt menar, med tanke på att kriminaliteten trappas upp ännu mer.
  Eller är en annan förklaringsmodell, att det svenska ursprungliga folket blivit desto mer kriminella❗❗❗

  Calle Von Avkomma lfrån en släkt, med djupa rötter bland SocialDemokrater?
  Du vet dom som var med och byggde upp det här landet, om du nu minns dom eldsjälarna❓❓❓
  Nä, du StadsMinister Von Vek, i min värld så VÄGRAR jag tro på att dom som verkligen flyr på riktigt ifrån krigsdrabbade länder skulle vara överrepresenterade att få chansen att komma hit.
  Tycker mig mer se att det handlar om ekonomiska och kriminella emigranter under senare år, som tagit över och nu mer äger våran välfärd?
  Ditt ansvar som högst ansvarig, ang VÅRAN välfärd och trygghet är att bibehålla och säkra vår framtid och kommande generationer?
  Du saknar 0 Beskyddarinstinkt, utav Moder Sveas ursprungliga befolkning?

  1. Henrik Lilja Rönnquist

   Du menar väld att de flyr från länder som de aldrig varit i? Och från länder där det inte är krig, till ett land som har ett krigstillstånd. Landet Sverige.

Kommentarer är stängda.