Man skjuten i ryggen i Rågsved, ingen person misstänkt eller gripen

| 4 oktober, 2020

Vid 19.35-tiden på lördagskvällen larmades polisen av inringande till Rågsved då det skett en skjutning där. När polisen anlände så påträffade de en man som blivit skjuten i ryggen. Han fördes till sjukhus i ambulans där han under kvällen intensivvårdas. Under lördagskvällen satte polisen in en stor insats där bland annat helikopter och hundpatrull medverkade. Polisen meddelade under kvällen att de sökte efter en man i 25-30-årsåldern för skjutningen.

Mannen ska enligt uppgift som Expressen presenterar försvunnit från platsen söderut i en mörk kombibil.
Detta är dock inget som polisen varken vill förneka eller bekräfta. Hur den skjutne mannens tillstånd är på söndagen finns inga uppgifter om. Polisen rubricerar skjutningen som mordförsök. Ännu på söndagsmorgonen fanns ingen frihetsberövad eller gripen för skjutningen.

https://www.expressen.se/nyheter/en-person-har-skjutits-i-ragsved/