George Anderson: Detta är IS-barnen som skall gå i samma skola som våra barn

| 7 oktober, 2020

Barn används av IS för militära operationer, bland annat självmordsangrepp. Bilderna i denna artikel är hämtade från IS eget propagandamaterial, videor och magasin.

DETTA ÄR IS-barnen,
som UD FÖR TILL SVERIGE just nu,
…”i humanismens namn”,
och som skall gå i samma skola,
som våra barn!

George Anderson

“”Barn har gått från att bevittna avrättningar till att själva utföra dem”. Från Europa tas unga pojkar och flickor till IS där de får lära sig att hantera vapen och bomber. Norska Aftenposten berättar hur terrornätverket tar utnyttjandet av barn till en historiskt ny, brutal nivå.

ojken håller en kniv i vänster hand. Han är kanske tio år. Klädd i ökenfärgade kamouflagebyxor med lång skjorta och svart sjal står han vid sidan om en vuxen man vid foten av en stor borg. I bakgrunden tronar sandfärgade berg.

Framför dem ligger en man på mage. Hans armar är bundna bakom ryggen. Pojken lyfter upp mannens huvud i håret. Med en kraftfull rörelse sticker han in knivbladet i mannens hals. Han lägger tryck på kniven, sågar. Strupen öppnas och blod, senor och kött väller ut. Pojken skär djupare. Ett par steg bort står den vuxna IS-mannen och ser på.”

Svenska Dagbladet (låst)


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 En tanke på “George Anderson: Detta är IS-barnen som skall gå i samma skola som våra barn

  1. ulf

    Inom Regeringen kallas det för berikning,Sverige måste berikas,…Löfven och Lööf samt mp dårar och parentesen L anser att det är verkligt berikande att umgås och lära känna denna typ av människor.Vem vet ,de kanske inför en kurs i skolan på hur dessa handlingar skall utföras av alla…….det skall ju vara rättvist och jämlikt.?? Visst känner vi oss riktigt berikade vi stackars svenskar som inte begriper bättre…..?? Verkligen upplyftande,heja regeringen,era ……………?? Vi får de politiker vi röstar på ??

Kommentarer är stängda.