Haveriet kommer att återupprepas 

| 7 oktober, 2020

Det värsta som hänt svensk politik är inte Sverigedemokraterna utan det är Miljöpartiet. Det har de upprepat visat oss. 

Jimmie Åkesson är starkt kritiskt till S-MP överenskommelse över migrationspolitiken. ”Det här betyder krig, i riksdagen, och i kommande valrörelse. Socialdemokraterna ska inte komma undan detta svek”, skriver han på twitter. https://www.mynewsdesk.com/…/jimmie-aakesson…

Malmer M Stenegard (M) är inte på samma linje, och påpekar att på: ”tio månader har Socialdemokraterna gått från att vilja ”kraftigt” minska antalet asylsökande till att vilja öka invandringen. Till varje pris sätts makten framför ansvar”. 

Anna Dahlberg, politisk redaktör på Expressen säger att den: ”nya humanitära skyddsgrunden som de rödgröna föreslår är mer generös än alla tidigare formuleringar sedan början av 2000-talet.” Hon utvecklar det med att skriva: 2005: Krav på synnerligen ömmande omständigheter, 2014: Synnerligen ömmande för vuxna, särskilt ömmande för barn, 2016: Inga ömmande skäl (bara konventionsåtaganden), 2021: Särskilt ömmande för både vuxna och barn?” 

https://twitter.com/_annada…/status/1313884670921183232…

Notera gärna att regeringen gör denna överenskommelse med vetskapen om att en ökande majoritet i Sverige vill att vi ska ta emot färre asylsökande, medan en krympande minoritet vill att Sverige tar emot fler. https://www.svt.se/…/storre-majoritet-vill-ha-farre…

Stefan Löfven visar oss alltså återigen att han mer än gärna låter Miljöpartiet hålla i taktpinnen när det handlar om migrationspolitiken. Han låter sig toppstyras av aktivister och just därför är man nu på väg att upprepa samma haveri vi såg 2015. 

Stefan Löfven må älska makten men när är nog, nog? Han vill uppenbarligen inte förstå. Vi behöver avsevärt mer restriktiv asylrelaterad invandring, inte mer. Där är både verkligheten och opinionen tydlig men den bilden krockar väl med Socialdemokraternas väljare och nya självbild.

Det säger sig självt att ett mycket generöst regelverk för asyl- och anhöriginvandring vid sidan av mycket generösa bidrags-, välfärds-, och tolkrättigheter är en cocktail för att ett land slutligen helt kommer haverera. 

Allt detta har vi Miljöpartiet att tacka för. De har genom hela sin tid varit ett anti-parti präglat av olika aktivistgruppers krav på ännu mer, av vad det än gäller. Därför var det också givet att MP i regeringsställning skulle tvinga en svag statsminster att göra en överenskommelse som återigen går emot opinionen.

Hur många gånger ska S och MP tillåtas att få köra över opinionen?


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Haveriet kommer att återupprepas 

 1. ulf

  Sveriges samlade tokdårar har röstat fram denna regering och ett sinnessjukt miljöparti.Löfven krälar djupt i gyttjan för Mp bara han får spela statsminister,Lööf tycker fjamtiden ser ljus ut.Löfven regeringen är sannerligen helt utrutten och en större lögnare än statsministern finns inte att finna i världshistorien.Hur denna sinnessjuka samling kan representera Sverige är obegripligt.En direkt helt motbjudande,avskyvärd samling högavlönade skitpratare och värdelösa individer. Valet var med all säkerher riggat och valarbetarna utförde passivt valfusk…..på olika sätt.En korv med bröd är det enda som är äkta…..Lösningen för Löfven.????

 2. Carl den 12

  Miljöpartiet bör rannsaka sig själva och ta sig en rejäl funderare i sin kammare, var dessa egentligen står?

  Calle som själv varit medlem i detta galna parti pga att dom var starka en gång på 90-talet, vet att det dom säger och gör utåt, är någonting helt annat inom den slutna kretsen.
  Orsak till att jag övergav dessa sk miljökämpar, var pga det lades alldeles för mycket tid på konflikter, mobbning och den rasism jag blev vittne till, var total?
  Erat miljötänk som var eran ledstjärna försvann och nu så kör ni på samma strategi, som övriga regeringen genom att inte lyssna på skattebetalarnas önskan om hur Sveriges invandringspolitik ska se ut.
  Som fd Miljöpartist, så är min övertygelse om att folket ska stå upp för sitt egna land så långt det bara går, ni politiker oavsett färg ska följa våran önskan.
  Ju, fler vi blir, ju mer påfrestande för miljön❗❗❗
  Samarbeta om hur man sätter in punktinsattser i deras hemländer och att deras grannländer får ta sitt ansvar.
  Moder Svea, har nått sin bristningsgräns?

Kommentarer är stängda.