Skjutning mot lägenhet på Biskopsgården i Hisingen i Göteborg

| 7 oktober, 2020

Ytterligare en skjutning i Biskopsgården på Hisingen i Göteborg. Det var vid 1.20 på natten mot onsdagen som polisen larmades till denna skjutning. Då någon skjutit in i en lägenhet på bottenplan. Enligt uppgift ska flera personer befunnit sig i lägenheten men ingen av dessa ska ha skadats vid skjutningen. Polisen spärrade av området och inledde en större insats där de bland annat förhört vittnen. Om det har skett någon brottsplatsundersökning ännu på platsen är dock inte känt. I nuläget är ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

Denna skjutning var dock inte den enda i Biskopsgården de senaste dygnen. Under måndagskvällen skadades två personer när någon sköt in i en trappuppgång i samma stadsdel. Vid den skjutningen har en tonåring anhållits. Om där är något samband mellan måndagskvällens skjutning och denna som skedde under natten mot onsdagen.

https://www.expressen.se/gt/skottlossning-mot-lagenhet-i-goteborg-9pktg/
https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/skott-in-i-lagenhet-pa-hisingen