Skjutning mot restaurang i Södertälje

| 7 oktober, 2020

Det skjuts lite var stans i konungariket Sverige numera, och inte är det som förr då det så här års rapporterades om hur många älgar det skjutits, nu handlar rapporterna om hur många människor som mist livet eller skottskadats i skjutningar mitt inne i våra städer och orter. Vid denna skjutningen ska dock ingen person skadats utan det handlade nog bara om en varning till restauranginnehavaren att betala skyddspengar eller något dylikt då någon skjutit mot en restaurang i Södertälje.

Skjutningen ska ha rapporterats till polisen under natten mot onsdagen och när polisen kom till platsen kunde patrullen konstatera att det avlossats skott mot en restaurang och det är hål i en fönsterruta. När sen polisen hör vittnen på platsen så berättar de om att en person på en moped, alternativt motorcykel, ska ha setts lämna restaurangen efter skottlossningen. Polisen har spärrat av platsen för en teknisk undersökning och en förundersökning om grovt vapenbrott och skadegörelse är inledd.

https://www.expressen.se/nyheter/skottlossning-mot-restaurang-i-natt-/?fbclid=IwAR1rATIVjV8EMpqFeH1AjZhehZ4-VC2Fv40lvzlyEKpHAbja_lg0H5HVysQ
https://polisen.se/aktuellt/handelser/2020/oktober/7/07-oktober-0116-vapenlagen-sodertalje/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •