Carolin Dahlman: Komsi komsi migranter, lockar Miljöpartiet

| 9 oktober, 2020

Foto: Stina Stjernkvist/TT

“Generösa regler kommer att göra att fler söker sig till Sverige. Men MP tycks inte fatta att det både kostar för svenska skattebetalare och innebär att de som kommer hit sannolikt hamnar i utanförskap. Partiet påstår sig stå för humanism, men verkar indirekt för motsatsen.

Om Miljöpartiet och Socialdemokraterna inför generösare regler kommer därmed fler att komma hit, vilket förvärrar integrationsproblemen ytterligare. Kommunpolitiker får än svårare att få ihop budgetar, risken för brottslighet ökar i spåren av klyftor och hopplöshet. Skolor blir allt mer segregerade, barnfattigdomen ökar.

Detta har dock MP inga lösningar på. Hirvonen Falk sa helt enkelt i P1 att partierna tillsammans måste sätta sig ner och lösa integrationen.

Det var som att hon glömt att hon tillhör ett regeringsparti med makt över både bostads-, utbildnings- och arbetsmarknadspolitiken. Varför blanda in alla partier i att lösa det egna misslyckandet?”

Carolin Dahlman

Läs ledaren i KB


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Carolin Dahlman: Komsi komsi migranter, lockar Miljöpartiet

  1. Lars J

    All inflyttning är inte av ondo. Advokaten Rasmus Paludan är svensk medborgare, vill han bosätta sig i Sverige är han hjärtligt välkommen tycker jag.

Kommentarer är stängda.