Död person hittad i Frihamnen i Göteborg

| 10 oktober, 2020

Vid 9.30 på lördagsförmiddagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Frihamnen i Göteborg. Detta efter att någon larmat om en kropp i vattnet. När polis, räddningstjänst och ambulans kom till platsen så bärgade räddningsdykare kroppen från en avliden person.
Polisens presstalesperson Stefan Gustafsson talar om att polisen då inte hade någon identitet på den döda, de visste inte heller hur dödsfallet skett eller hur kroppen har hamnat i vattnet. Enligt Gustafsson så kommer polisen senare att ta beslut om en förundersökning om brott kommer att inledas. Först ska de dock identifiera personen. Uppdraget var klart innan klockan 12 på lördagen men polisen hade inte då identifierat personen.

https://www.expressen.se/gt/dod-kropp-hittad-i-vattnet-i-goteborg/?fbclid=IwAR3hDwTd90YR4Zsrn1KtkG3TnQav1MG9i7Rkwh5xvqFtVjciGfzo-XfzxIM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •