Fathi Mojtaba: ? Nu är det dags att Sverige stänger den iranska ambassaden och Imam Ali moskén i Stockholm samt terrorlista terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 2)

| 10 oktober, 2020

2b55.png

Terrorattentatet mot  Soheila Fors (KD)

För att man ska rätt förstå terrorattentatet bör man se händelsen i ett större sammanhang.

Den 9:e november 2019 arresterades en 59 årig iransk medborgare på Arlanda.

https://www.amnesty.org/…/Docu…/MDE1314062019ENGLISH.PDF

https://thearabweekly.com/sweden-seeks-justice-victims…

Manen heter Hamid Nouri som har häktats sedan dess i Stockholm på grund av delaktigheter på massaker av 33700 politiska fångar i Iran 1988.

https://www.amnesty.org/…/irans-1988-massacres…/

https://en.radiofarda.com/…/iran…/30794224.html

Målsägandena är tiotals före detta iranska politiska fångar och vittne till massaker 1988 som genomfördes på Ayatollah Khomeinis order under den där tiden.

Målsägandena är antingen svensk- och exil-iranier eller exil-iranier som är medborgare i någon annan av de europeiska länderna.

Mer än 90% av målsägandena är sympatisörer till iranska Folkets Mujahedin (PMOI). Resterande målsägande har inte någon tillhörighet till PMOI utan de är från iranska vänsterpartier eller individer utan organisatorisk tillhörighet.

PMOI är den enda organiserade iranska oppositionsgruppen som är känd för huvudfienden mot den iranska teokratiska och världsterroristiska regimen.  

Minst tre advokater som deras klienter har kopplingar till PMOI har direkta kontakter med internationella humanitära organisationer.

Samtidigt har 900 PMOI (People of Mojahedin in Iran) medlemmar och förre detta iranska politiska fångar meddelat sin vilja att vittna om Hamid Nouris delaktigheter på massaker av 33700 politiska fångar.

Om Hamid Nouri blir dömd i svensk domstol för massaker av politiska fångar i Iran 1988 kommer ärendet tas upp av den Internationella domstolen för brott mot mänskliga rättigheter i Holland. 

Ifall kommer det att skapas ett internationella problem för högsta makthavarna i Iran.

Det är helt naturligt att den iranska världsterroristiska regimen har gjort allt för att befria Hamid Nouri. De är väl medvetna om konsekvenser av en svensk dom mot honom.

2b55.png

Iranska regimens internationella politik har baserats på kidnappningar av utländska medborgare i Iran samt terrorattentat mot utländska mål under hela regimens existens.

Det är en sort terroristisk metod för regimens diplomatiska förhalningar.

Den här strategin provades först i kidnappningen av 52 amerikanska diplomater i samband med ockupationen av den amerikanska ambassaden i Teheran 1979.

https://history.state.gov/dep…/short-history/iraniancrises

Den terroristiska och omänskliga taktiken mot utländska medborgare har genomfört hundratals gånger av den iranska världsterroristiska regimen sedan 40 år tillbaka.

Just nu finns mer än 40 utländska medborgare kidnappade och fängslade i Iran.

Den iranska omänskliga regimen använder många olika falska anklagelser för att kunna fängsla utländska medborgare i Iran för att kunna förhandla med deras respektive land vid senare tillfälle.

Regimens anklagelser mot utländska medborgare kan variera till “spioneri för Israel”, “spioneri för utländska underrättelsetjänster”, “narkotikasmuggling” osv.

2b55.png

Soheila Fors blev utsatt för ett terroristiskt attentat med en brandbomb mot hennes bostad fredag den 24:e juli 2020 kl. 01.

https://www.fffi.se/…/iransk-brandbomb-mot-kd-politiker/

Med hänsyn till att hon blev telefonhotad av okända personer med den iranska regimens hämnd var det tydligt att iranska regimens agenter var bakom terrorattentatet.

Den ringa omfattningen av branden vid Soheila Fors bostad visar så tydligt att terroristerna inte var ute efter det att döda henne utan de ville skrämma henne.

Men varför ville iranska världsterroristiska regimen skrämma Sohelia Fors??? Vad hade de för motiv och baktankar???

Sammankopplingen och den tydliga ledtråden som kan hjälpa oss att förstå uppträder fyra dagar senare alltså 28:e juli 2020.

Iranska regimens medier meddelar att två unga svenska fängslats i Iran på grund av “narkotikasmuggling”!

Sveriges UD bekräftar nyheten som påstår att UD har känt igen fallet sedan januari 2020.

“Utrikesdepartementet vill inte bekräfta uppgifterna att männen står anklagade för narkotikabrott”, meddelar SVT.

https://www.svt.se/…/tva-svenskar-gripna-i-iran-for…

Allt tyder på de två unga svenskarna kidnappades av iranska regimen kort efter arresteringen av Hamid Nouri i Sverige.

Det finns inga tvivel om att de två unga svenskarnas kidnappning genomfördes för att kunna förhandla fram ett fångarutbyte mellan Sverige och den iranska världsterroristiska regimen.

Mitt påstående baseras på den iranska regimens gamla och välkända kidnappningsmetod.

Tolkningen kommer av UD:s påstående om sin kännedom om de två svenskarnas fall i Iran sedan januari 2020. Det säger mig att iranska regimen misslyckade att förhandla om Hamid Nouri med Sverige.

1f4cc.png

Det som man tänker på är att varför UD har inte tagit upp frågan sedan januari 2020 tills nu?

Då kan man tänka att den teokratiska regimen använder någon slags terrorattentat för att ge ett budskap till Sveriges UD om att regimen lätt kan hota Sveriges säkerhet. Som redan sagts har kidnappning och terroristattentat varit regimens metod sedan 40 år tillbaka.

Soheila Fors är ett bra mål. Hon sitter i KD:s styrelse och kan sätta press på sitt parti och hennes parti kan ta upp frågan med UD för att lösa hennes problem.

I fortsättningen blir UD tvungen att ta upp frågan med iranska ambassadören bakom stängda dörrar.

På det sättet skapar iranska regimen nytt ett förhandlingsutrymme och möjlighet genom Sveriges UD utpressa Sverige och så påverka Hamid Nouris domstols process.

Sammanfattningsvis vill jag notera och påpeka att enligt mina 31 års erfarenheter av den intensiva kampen mot den iranska världsterroristiska regimen så tvivlar jag inte att terrorattentatet mot Soheila Fors var planerat av iranska underrättelsetjänsten.

Vad som mänskligheten har framför sig är inte en vanligt styre utan en omänsklig best med en fruktansvärd och sataniska ideologi med terroristiska metoder.

Vad som Mänskligheten har framför sig är en bläckfisk med tusentals händer och omänskliga metoder som försöker att ta makten över hela världen med hjälp av kidnappningar, terror och hot mot demokratiska länder.

Så länge Sveriges regering fortsätter med eftergiftspolitiken gentemot den världsterroristiska regimen i Iran bör vi tyvärr förvänta oss mycket värre terrorhandlingar av regimens agenter i Sverige.

Fathi Mojtaba

Stockholm 2020-10-10


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Fathi Mojtaba: ? Nu är det dags att Sverige stänger den iranska ambassaden och Imam Ali moskén i Stockholm samt terrorlista terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 2)

  1. Dan Astrom

    Islam! Var man än i världen vänder sig och det finns oroligheter så är Islamisk religion eller kanske riktigare att säga doktrin närvarande. Fredens religion, vilket skitsnack! Syd Thailand, Malaysia/Burma, Sri Lanka och även i östra delarna av Indien bara för att nämna några med många döda i terror attentat. Det är ingen religion baraför att man har en halmdocka att tillbe. Om jag tillber en kaffekanna gör det inte till en religion utan indoktrineringen av människor så när jag fått hundratalet eller fler att tillbe kaffekana så ger andra människor det stämpeln religion men en religion som går ut på att döda för sin “gud” som man hävdar har skapat allt, kan inte vara en religion. En religion ska föra något gott med sig annars är det bara en krigisk och illasinnad doktrin som kanske bara har ett egetintresse av makt.
    Är det någon som verkligen tror att barnen Iranska staten skickade ut för att trampa minor i kriget mot Irak verkligen kom till paradiset?! Då finns Ankeborg oxå… ???
    Sorgligt… ??

Kommentarer är stängda.