Fathi Mojtaba: 🛑 Nu Ă€r det dags att Sverige stĂ€nger den iranska ambassaden och Imam Ali moskĂ©n i Stockholm samt terrorlista terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 2)

2b55.png

Terrorattentatet mot  Soheila Fors (KD)

För att man ska rÀtt förstÄ terrorattentatet bör man se hÀndelsen i ett större sammanhang.

Den 9:e november 2019 arresterades en 59 Ärig iransk medborgare pÄ Arlanda.

https://www.amnesty.org/…/Docu…/MDE1314062019ENGLISH.PDF

https://thearabweekly.com/sweden-seeks-justice-victims…

Manen heter Hamid Nouri som har hÀktats sedan dess i Stockholm pÄ grund av delaktigheter pÄ massaker av 33700 politiska fÄngar i Iran 1988.

https://www.amnesty.org/…/irans-1988-massacres…/

https://en.radiofarda.com/…/iran…/30794224.html

MÄlsÀgandena Àr tiotals före detta iranska politiska fÄngar och vittne till massaker 1988 som genomfördes pÄ Ayatollah Khomeinis order under den dÀr tiden.

MÄlsÀgandena Àr antingen svensk- och exil-iranier eller exil-iranier som Àr medborgare i nÄgon annan av de europeiska lÀnderna.

Mer Àn 90% av mÄlsÀgandena Àr sympatisörer till iranska Folkets Mujahedin (PMOI). Resterande mÄlsÀgande har inte nÄgon tillhörighet till PMOI utan de Àr frÄn iranska vÀnsterpartier eller individer utan organisatorisk tillhörighet.

PMOI Àr den enda organiserade iranska oppositionsgruppen som Àr kÀnd för huvudfienden mot den iranska teokratiska och vÀrldsterroristiska regimen.  

Minst tre advokater som deras klienter har kopplingar till PMOI har direkta kontakter med internationella humanitÀra organisationer.

Samtidigt har 900 PMOI (People of Mojahedin in Iran) medlemmar och förre detta iranska politiska fÄngar meddelat sin vilja att vittna om Hamid Nouris delaktigheter pÄ massaker av 33700 politiska fÄngar.

Om Hamid Nouri blir dömd i svensk domstol för massaker av politiska fÄngar i Iran 1988 kommer Àrendet tas upp av den Internationella domstolen för brott mot mÀnskliga rÀttigheter i Holland. 

Ifall kommer det att skapas ett internationella problem för högsta makthavarna i Iran.

Det Àr helt naturligt att den iranska vÀrldsterroristiska regimen har gjort allt för att befria Hamid Nouri. De Àr vÀl medvetna om konsekvenser av en svensk dom mot honom.

2b55.png

Iranska regimens internationella politik har baserats pÄ kidnappningar av utlÀndska medborgare i Iran samt terrorattentat mot utlÀndska mÄl under hela regimens existens.

Det Àr en sort terroristisk metod för regimens diplomatiska förhalningar.

Den hÀr strategin provades först i kidnappningen av 52 amerikanska diplomater i samband med ockupationen av den amerikanska ambassaden i Teheran 1979.

https://history.state.gov/dep…/short-history/iraniancrises

Den terroristiska och omÀnskliga taktiken mot utlÀndska medborgare har genomfört hundratals gÄnger av den iranska vÀrldsterroristiska regimen sedan 40 Är tillbaka.

Just nu finns mer Àn 40 utlÀndska medborgare kidnappade och fÀngslade i Iran.

Den iranska omÀnskliga regimen anvÀnder mÄnga olika falska anklagelser för att kunna fÀngsla utlÀndska medborgare i Iran för att kunna förhandla med deras respektive land vid senare tillfÀlle.

Regimens anklagelser mot utlĂ€ndska medborgare kan variera till “spioneri för Israel”, “spioneri för utlĂ€ndska underrĂ€ttelsetjĂ€nster”, “narkotikasmuggling” osv.

2b55.png

Soheila Fors blev utsatt för ett terroristiskt attentat med en brandbomb mot hennes bostad fredag den 24:e juli 2020 kl. 01.

https://www.fffi.se/…/iransk-brandbomb-mot-kd-politiker/

Med hÀnsyn till att hon blev telefonhotad av okÀnda personer med den iranska regimens hÀmnd var det tydligt att iranska regimens agenter var bakom terrorattentatet.

Den ringa omfattningen av branden vid Soheila Fors bostad visar sÄ tydligt att terroristerna inte var ute efter det att döda henne utan de ville skrÀmma henne.

Men varför ville iranska vÀrldsterroristiska regimen skrÀmma Sohelia Fors??? Vad hade de för motiv och baktankar???

Sammankopplingen och den tydliga ledtrÄden som kan hjÀlpa oss att förstÄ upptrÀder fyra dagar senare alltsÄ 28:e juli 2020.

Iranska regimens medier meddelar att tvĂ„ unga svenska fĂ€ngslats i Iran pĂ„ grund av “narkotikasmuggling”!

Sveriges UD bekrÀftar nyheten som pÄstÄr att UD har kÀnt igen fallet sedan januari 2020.

“Utrikesdepartementet vill inte bekrĂ€fta uppgifterna att mĂ€nnen stĂ„r anklagade för narkotikabrott”, meddelar SVT.

https://www.svt.se/…/tva-svenskar-gripna-i-iran-for…

Allt tyder pÄ de tvÄ unga svenskarna kidnappades av iranska regimen kort efter arresteringen av Hamid Nouri i Sverige.

Det finns inga tvivel om att de tvÄ unga svenskarnas kidnappning genomfördes för att kunna förhandla fram ett fÄngarutbyte mellan Sverige och den iranska vÀrldsterroristiska regimen.

Mitt pÄstÄende baseras pÄ den iranska regimens gamla och vÀlkÀnda kidnappningsmetod.

Tolkningen kommer av UD:s pÄstÄende om sin kÀnnedom om de tvÄ svenskarnas fall i Iran sedan januari 2020. Det sÀger mig att iranska regimen misslyckade att förhandla om Hamid Nouri med Sverige.

1f4cc.png

Det som man tÀnker pÄ Àr att varför UD har inte tagit upp frÄgan sedan januari 2020 tills nu?

DÄ kan man tÀnka att den teokratiska regimen anvÀnder nÄgon slags terrorattentat för att ge ett budskap till Sveriges UD om att regimen lÀtt kan hota Sveriges sÀkerhet. Som redan sagts har kidnappning och terroristattentat varit regimens metod sedan 40 Är tillbaka.

Soheila Fors Àr ett bra mÄl. Hon sitter i KD:s styrelse och kan sÀtta press pÄ sitt parti och hennes parti kan ta upp frÄgan med UD för att lösa hennes problem.

I fortsÀttningen blir UD tvungen att ta upp frÄgan med iranska ambassadören bakom stÀngda dörrar.

PÄ det sÀttet skapar iranska regimen nytt ett förhandlingsutrymme och möjlighet genom Sveriges UD utpressa Sverige och sÄ pÄverka Hamid Nouris domstols process.

Sammanfattningsvis vill jag notera och pÄpeka att enligt mina 31 Ärs erfarenheter av den intensiva kampen mot den iranska vÀrldsterroristiska regimen sÄ tvivlar jag inte att terrorattentatet mot Soheila Fors var planerat av iranska underrÀttelsetjÀnsten.

Vad som mÀnskligheten har framför sig Àr inte en vanligt styre utan en omÀnsklig best med en fruktansvÀrd och sataniska ideologi med terroristiska metoder.

Vad som MÀnskligheten har framför sig Àr en blÀckfisk med tusentals hÀnder och omÀnskliga metoder som försöker att ta makten över hela vÀrlden med hjÀlp av kidnappningar, terror och hot mot demokratiska lÀnder.

SÄ lÀnge Sveriges regering fortsÀtter med eftergiftspolitiken gentemot den vÀrldsterroristiska regimen i Iran bör vi tyvÀrr förvÀnta oss mycket vÀrre terrorhandlingar av regimens agenter i Sverige.

Fathi Mojtaba

Stockholm 2020-10-10


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, lÄsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gÄva Àr betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke pĂ„ “Fathi Mojtaba: 🛑 Nu Ă€r det dags att Sverige stĂ€nger den iranska ambassaden och Imam Ali moskĂ©n i Stockholm samt terrorlista terroristgruppen Hizbollah! (Avsnitt 2)

 1. Dan Astrom

  Islam! Var man Ă€n i vĂ€rlden vĂ€nder sig och det finns oroligheter sĂ„ Ă€r Islamisk religion eller kanske riktigare att sĂ€ga doktrin nĂ€rvarande. Fredens religion, vilket skitsnack! Syd Thailand, Malaysia/Burma, Sri Lanka och Ă€ven i östra delarna av Indien bara för att nĂ€mna nĂ„gra med mĂ„nga döda i terror attentat. Det Ă€r ingen religion baraför att man har en halmdocka att tillbe. Om jag tillber en kaffekanna gör det inte till en religion utan indoktrineringen av mĂ€nniskor sĂ„ nĂ€r jag fĂ„tt hundratalet eller fler att tillbe kaffekana sĂ„ ger andra mĂ€nniskor det stĂ€mpeln religion men en religion som gĂ„r ut pĂ„ att döda för sin “gud” som man hĂ€vdar har skapat allt, kan inte vara en religion. En religion ska föra nĂ„got gott med sig annars Ă€r det bara en krigisk och illasinnad doktrin som kanske bara har ett egetintresse av makt.
  Är det nĂ„gon som verkligen tror att barnen Iranska staten skickade ut för att trampa minor i kriget mot Irak verkligen kom till paradiset?! DĂ„ finns Ankeborg oxĂ„… 😂😂😂
  Sorgligt… 👎😹

Kommentarer Àr stÀngda.