Kvinna skjuten i benet i Arvidstorp i Falkenberg

| 10 oktober, 2020

Strax före halv tolv på fredagskvällen larmades polisen i Falkenberg om en skjutning i bostadsområdet Arvidstorp. Ett vittne berättade för Aftonbladet att det hade hörts tre smällar och att det samtidigt hördes ett kvinnoskrik. När polisen anlände till platsen så fann de en skottskadad kvinna, enligt uppgift ska hon blivit skjuten i betet. Polisen beskrev skadan initialt som om hon var allvarligt skadad då hon blödde kraftigt, dock skulle hon varit vaken och talbar när hon fördes till sjukhus i ambulans.

Senare ändrade polisen skadebeskedet för kvinnan då de sade att hennes skador var ”relativt lindriga”. Polisen inledde under natten en utredning om försök till mord och de har under natten tagit in flera personer till förhör. Men ingen person har ännu på lördagsmorgonen gripits för skjutningen.

https://www.expressen.se/gt/uppgifter-kvinna-skjuten-i-falkenberg-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •