Jenny Sonesson på Facebook: Om man har röstat på riksdagspartier (som L)  som drivit på för stor asyl- och anhöriginvandring har man inte rätt att klaga

| 11 oktober, 2020

Föräldrar i Trollhättan protesterar mot att elever från svagpresterande skolor ska bussas till deras barns skolor som har fina skolresultat och där majoriteten har svenska som modersmål. Medlemmar i Liberalerna finns bland dessa arga föräldrar. 

Om man har röstat på riksdagspartier (som L)  som drivit på för stor asyl- och anhöriginvandring har man inte rätt att klaga anser jag. Väljer man politik som innebär demografisk förändring av samhället måste man personligen också i sin vardag ställa upp på förändringen. Allt annat är hyckleri. Leva som man lär. Walk the talk.

Jenny Sonesson på Facebook 

Aftonbladet


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •