JUDEHATET I MALMÖ. “Våra ungdomar stannar inte kvar”

| 11 oktober, 2020

“I slutet av september arrangerade Israels vänner en konferens mot antisemitism i Malmö. Fredrik Sieradzki från judiska församlingen var inbjuden för att berätta hur han ser på problemet och vad som görs för att vända trenden.

– Judiska församlingen i Malmö är välkänd över hela världen, i alla fall i den judiska världen. Den var inte så känd för 20 år sedan när jag bodde i Israel. Antisemitismen har satt Malmö på kartan, berättade Fredrik som är kommunikationsansvarig i judiska församlingen i Malmö. Han visade genom en graf att om den nedåtgående trenden fortsätter så har judiska församlingen endast 158 medlemmar om tio år.
– Vår ungdomar stannar inte kvar. De ser ingen framtid, fortsatte Fredrik.”

INBLICK


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  •