Lotta Gröning på Facebook: Jag känner frustration över landets politiska läge

Gårdagens partiledardebatt speglar hur illa det är. Det beslut som fattas bygger i första hand på maktpolitiskt spel, i andra hand om vi har tur på samhällsnytta. De argument som inte statsministern och samarbetspartier för fram är uteslutande moraliska. Hur kan ni ifrågasätta oss under pandemin, eller när gäller SD och deras synpunkter på invandringspolitiken -“ni är inte trovärdiga för ni är rasister.”  Detta trots att en majoritet av landets befolkning anser att invandringen varit för stor och att regeringar genom tiderna inte klarat av att hantera integrationen. Jonas Sjöstedt lever ett eget liv, hot, hot , hot som aldrig kommer att verkställas. Tror ni på fullt allvar att han släpper fram M+KD+SD? Det är bara larv. 

Så eftermälet, Sjöstedt vann! Nej han förlorade för när korten granskas har han ingenting på hand. Så SR, jag lyssnade som vanligt på P1 Morgon. Vilka får kommentera debatten. Jo partiernas stand In. De tycker att sina egna partier vann, att de är bäst eller också tycker de om Sjöstedt för att han vill störta regeringen. Vi har ingen oberoende granskning i Sverige av politiken.

Det är ett litet PK gäng som sitter i alla paneler, i alla lekprogram, i alla nyhetssändningar. Ett sammansvetsat stockholmsgäng som håller det politiska etablissemanget under armarna. De hämtar sina idéer från utsikten mot Slussen, Gärdet och Svampen på Stureplan. Inte undra på att vi har problem och Sverige håller på att slitas itu!

Lotta Gröning på facebook


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Lotta Gröning på Facebook: Jag känner frustration över landets politiska läge

 1. ulf

  Vi är många som ser det,som har sett det under lång tid , och påtalat dårskapen som pågår.Vi är många som har vettet i behåll trots all statspropaganda.
  Med hjälp av Svt,Sr och hela myndighetssverige upprätthåller man en inkompetent statsledning och håller ynkligheten under armarna.
  Dessa Svt debatter som de kallas är rena bevis på den låga nivå som dagens politiker lyckats sjunka till,det kräver en viss lågbegåvning för att lyckas.
  Löfven,Lööf ,Sjöstedt står verkligen i en idiotklass över de andra men det är som att se på filmen Gökboet. ” Vi kan göra vilka dåraktigheter som helat och klara oss för vi är ju tokdårar ”
  Vilket de också gör 🙄🤯🤯
  Dags för Sveriges befolkning att lyfta blicken från Idol,Bingolotto och de andra hjärndöda genanta sk lekprogrammen som man tacksamt låter sig sövas med …😴 Man kan bara åka utanför städerna och bevittna hur landet demonterats och där en affär eller annan service är en sen länge sedan död dröm…..Hur var det nu Löfven och Lööf sa,” hela landet skall leva ” ,Humor och förakt för oss vanliga skötsamma Svenska skattebetalare på sällsynt låg nivå.En ren pissregering på ren svenska som ödelagt Sverige under sex års tid och det fortgår.🤢🤢Skall vi droga oss med varmkorv och bröd …..?

Kommentarer är stängda.