Mattias Lindberg: Stå ert kast nu när integrationshaveriet drabbar er själva

“Som politiker ville hon alltså att barnen skulle integreras med medelklassen. Men senare som förälder vill hon inte att barn från en av de skolor med störst problem ska integreras på den skola där hennes eget barn går.”

Flera liberaler som tidigare uttalat sig positiva till att ta ett stort ansvar för flyktingar och deras integration har den senaste tiden uttryckt stor oro för konsekvenser av densamma när integrationsproblemen nått dem själva och deras barn. Liberaler som försöker fly undan konsekvenserna av den politik de själva hejat på borde skämmas, skriver samhällsdebattören Mattias Lindberg.

Läs i GP


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •