40-årig man rånad av tre män och en kvinna på en innergård på Helsingborgsgatan i Malmö

| 13 oktober, 2020

Under natten till tisdagen larmades polisen till Helsingborgsgatan i Malmö där det kommit uppgifter om att det pågick en misshandel på en innergård. När polisen anlände så fick de krossa en ruta till en port för att komma in på innergården. När de väl kommit in hittade de en 40-årig man som blivit rånad och slagen av flera personer där de kom över mannens mobiltelefon, nycklar och körkort. Mannen fördes till sjukhus för kontroll och omplåstring av bland annat en sårskada i huvudet.
Polisen kunde i anslutning till brottsplatsen gripa fyra personer, tre män födda 1991, 1996 och 2003 samt en kvinna född 1982. Dessa sitter nu anhållna för rån.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-i-40-arsaldern-ranad-av-tre-man-och-en-kvinna/

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •