Man skjuten i ryggen vid en skjutning i Rågsved

| 13 oktober, 2020

Vid 22.45-tiden på måndagskvällen var det åter dags för polisen i Stockholmsområdet att rycka ut till en misstänkt skjutning. Denna gången var det i Rågsved som denna skedde. Och när polisen anlände till platsen där den misstänkta skjutningen skulle ägt rum så var den inte längre misstänkt. På platsen fann de en man son hade skottskador i ryggen. Polisen befarade att mannen var skottskadad i ryggen. Han var dock vaken och talbar när han fördes till sjukhus med ambulans men hur allvarliga skadorna han fått är inte kända.

Enligt uppgift ska en eller flera gärningspersoner setts lämna brottsplatsen och polisen har en större insats som sökte under kvällen och natten efter dessa med hjälp av hund efter den/dem. Brottsplatsen spärrades av och en teknisk undersökning har skett på platsen under natten. Polisen har även startat en förundersökning angående försök till mord i ärendet. Enligt uppgift har polisen identifierat den skjutne mannen, men de vill inte gå in på några detaljer om honom.

De vill heller inte kommentera om skjutningen har någon koppling till något kriminellt nätverk.
Polisens presstalesperson Carina Skagerlind säger: ”Vi tittar alltid på de delarna så hör tidigt men vad vi kommer fram till kommer jag inte delge i nuläget. För oss är det viktigt att få en snabbt få en bra lägesbild och kunna jobba vidare.
Enligt uppgift har polisen ingen misstänkt eller gripen för skjutningen.

https://www.expressen.se/nyheter/krim/larm-om-skottlossning-man-hittat-skadad/
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/larm-om-skottlossning-i-ragsved-man-skadad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •