Apropå hyllade rektor Hamid – hans dolda hat mot judar, kristna och homosexuella

| 15 oktober, 2020Hamid Zafar, i debatten och på Twitter känd som Rektor Hamid, är en av Sveriges ledande skoldebattörer. Under flera år skrev han under pseudonym på nätet om judar, sionister, homosexuella och hazarer. Foto: Peter Claesson“Hamid Zafar, känd som Rektor Hamid, är en av Sveriges ledande debattörer inom skola och integration. Han är utbildningschef, hyllad opinionsbildare och oberoende expert i Moderaternas integrationskommission.

DN:s granskning visar att han mellan 2011 och 2015 skrivit nedsättande om judar och homosexuella under pseudonym på nätet.”

Dagens Nyheter (låst)

Väldigt tråkigt att höra. Nu är han historia. Det kommer inte finnas någon som vill ta i en antisemit. Oavsett hur bra denne är idag. Den typen av åsikter han uttryckt kan varken förklaras, förlåtas eller skojas bort.

I Rebecca Weidmo Uvells tweet finns exempel på vad han rektor Hamid skrivit. 


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Apropå hyllade rektor Hamid – hans dolda hat mot judar, kristna och homosexuella

 1. ulf

  Jak tycker den ömkansvärda ynkliga sk ” näthatsgranskaren” borde ha modet att jaga såna här berikande figurer i stället för någon försvarslös svensk pensionär men det är han med all säkerhet för feg för eftersom det kräver lite kurage .Lövfen och S hejar väl också på dessa synnerligen berikande och för svensk del nyttiga åsikter ?? Vi känner oss verkligen upplyfta och nöjda med det mångkulturella infernot som bara tilltar.Tror Löfven och hans patrask,fega näthatsgranskare och regering,att de som väller in i Sverige ändrar åsikter,kultur och synsätt vid gränsen kanske !!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.