BITTE ASSARMO: Varför är det acceptabelt att vita svenskar utsätts för rasism?

“När jag kallade en icke-vit politiker för rasist för att hon hävdade att det fanns ”för många vita” i hennes kommunfullmäktige lät kommentarerna inte vänta på sig. HUR kunde jag se något rasistiskt i ett så självklart yttrande? Det är ju givet det är ett problem om det är väldigt många vita i politiken!

Det är illa nog att människor, som kommit till Sverige och får ta del av vår välfärd, har mage att uttrycka förakt för den vita majoritetsbefolkningen – att det accepteras på bred front är ännu värre. Att någon överhuvudtaget kan anse att det är ett problem att det är många vita inom politiken, eller vilket annat område som helst, i ett land där majoriteten är vit är så sjukt att jag ibland kommer på mig själv med att undra om det finns något i vårt dricksvatten som tagit ifrån oss förmågan att tänka klart.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *