Yngre flicka hittades avsvimmad på Hammarby i Västerås

| 15 oktober, 2020

Vid 17-tiden på onsdagseftermiddagen hittades en flicka i nedre tonåren avsvimmad på Hammarby i Västerås. När ambulansen skulle hämta henne sade hon att hon blivit misshandlad, varpå ambulanspersonalen tog och kontaktade polisen om händelsen innan de förde henne till sjukhus. Enligt polisen hade de inte inte ännu vid 21.30-tiden kunnat höra den yngre flickan. Så polisen vädjar till allmänheten som varit i närheten av Bygatan på Hammarby i Västerås att berätta vad de sett. Detta på grund av att polisen vill få så klar bild över händelseförloppet då flickan blev misshandlad. Polisen rubricerar händelsen som grov misshandel.

https://www.vasterastidning.se/vasteras/flicka-misshandlad-hittades-avsvimmad/reptjn!vE1gJ3syxcxN1kFsA1ug3A/?fbclid=IwAR3Kf3diECM4XKQnTgOKh3-FOYXl0QA-876-2-U4LFZUQ5klZCgGB8YjSR8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *