BITTE ASSARMO: Hur många fler som Hamid Zafar lever och verkar i Sverige?

“Det hela påminner om när miljöpartisten Mehmet Kaplan avslöjades. Det var ingen som sett några tecken där heller, trots att han flera år innan han avgick 2016 hade rest regelbundet till Turkiet för att dinera med fascisterna i Grå vargarna, och ända sedan dag ett bagatelliserat IS framfart i Syrien och Irak.

Helylle-Mehmet skulle försvaras till varje pris, och inte ens när han till sist fann det för gott att lämna sin post kunde hans kollegor erkänna att han var en islamist och antidemokrat. Under presskonferensen som följde efter att Kaplan avgått höll statsminister Löfven istället ett varmt och hjärtinnerligt hyllningstal till sin avgående minister.

Charlataner som Hamid Zafar är alltså inget nytt och ingenting alls att bli chockad över. Det svenska samhället är ju som gjort för den här typen av människor – Sverige svämmar över av politiker, journalister och myndighetspersoner som villigt låter sig duperas av människor som åtminstone på ytan passar in i deras ljusa och romantiska bild av det mångkulturella samhället och de demokratiskt sinnade troende muslimerna.”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “BITTE ASSARMO: Hur många fler som Hamid Zafar lever och verkar i Sverige?

 1. Carl den 12

  En muslim som är både rasist och homofob🤔

  Calle tycker sig se, att PK-folket ser det som en “mänsklig rättighet” att få uttrycka sitt förakt💔
  Men, som ursprunglig svensk, så ska man hålla tyst och vara passiv när, dom som sägs vara förtryckta själva förtrycker❗❗❗
  Man, förväntas vinka och se glad ut, som metod att göra om verkligheten så den passar in i deras politiska mall.
  Vi är tillräckligt många som ser igenom dubbelmoralens fula tryne och VÄGRAR sitta vid samma bord, med eran aptit för destruktivitet som ni frossar i❓❓❓

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *