Jon Tallinger: Nu går mer än 12 000 läkare ut och tar avstånd från och fördömer flockimmunitet

Läkare med samvete och moral organiserar sig nu mot den ondska Tegnell och FHM släppt lös på svenska folket alltmedan majoriteten svenska läkare stöttat det.

Men de svenska läkarna förefaller alltmer moraliskt isolerade i världen och på den internationella planen står läkare inte bakom majoriteten av svenskar.

Nu går mer än 12 000 ansvarsfulla läkare ut i IDSA och tar avstånd från och fördömer kraftfullt begreppet flockimmunitet så som det använts mot den svenska befolkningen (  https://www.idsociety.org/…/herd-immunity-is-not-an…/ ).

Den minoritet läkare som protesterat mot begreppet flockimmunitet har blivit mobbade i Sverige och de flesta har valt tystnad för att undvika att bli social paria.

Nu vänder vinden.

Historiens dom lär bli hård.

Känslan under våren var att Sverige drabbats av masspsykos och många fick starka obehagskänslor över var moralen stod i vårt land.

Om debatten kan vändas till en mer human infallsvinkel och vi kan göra upp med flockimmunitetsbegreppet och riktlinjerna ( https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2658756614387064&id=100007582530853 ) som undantagit våra äldre från sjukvård är det möjligt att vi kan få tillbaka en känsla av förtroende för vården.

Men graden av förtroende är avhängigt av hur starkt vi tar avstånd från de övergrepp på mänskliga rättigheter som skett.

Det framtida förtroendet blir inte större än kraften i uppgörelsen och de ansvariga måste få offentlighetens dom och helst även en juridisk dom.

Utan konsekvenser finns inget framtida incitament att undvika att göra något liknande och utan konsekvenser kan därför inte förtroendet återskapas.

Detta är grunden i varje civiliserat samhälle.

Om man gör fel får det konsekvenser.

Jon Tallinger


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 5
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *