Stort tillslag på Dahlbergsgatan i Hästhagen i Malmö under torsdagskvällen

| 16 oktober, 2020

Vid 17-tiden inledde polisen en stor insats vid Dahlbergsgatan i Hästhagen i Malmö där förutom flera patruller var på plats och även insatsstyrkan biträdde. Enligt polisens presstalesperson Evelina Olsson så vidtogs åtgärderna då en person på adressen skulle kontrolleras. Vid insatsen ska det enligt uppgift ha gjorts flera beslag. Obekräftade uppgifter gör gällande att både vapen och explosiva föremål ska ha beslagtagits. Dock ska ingen person ha frihetsberövats, men anmälningar om grovt vapenbrott, narkotikabrott och brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor har upprättats. Insatsen var långvarig och slutade inte förrän strax efter klockan 23 på torsdagskvällen
Enligt uppgift på fredagsmorgonen ska de explosiva föremålen visat sig vara pyroteknik.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/stor-polisinsats-i-centrala-malmo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.