Bara den som är helt dum i huvudet tycker att det inte rätt tid för byte av regering

| 17 oktober, 2020

Vissa svenska journalister måste sluta vara dumskallar. Ett nyval nu skulle innebära ny kraft. 

Låt oss teckna en kort bakgrund. Nationella bombskyddet kallades två gånger till Rosengård under fredagen. En man sköts ihjäl under natten mot lördagen. Rektor Hamid avslöjas med radikala och antisemitiska åsikter. Hur många fler Hamid verkar och lever i Sverige, i politiken, myndigheter och skolor? Sverige genomgår en pandemi som är på väg in i en andra våg samtidigt hävdar landets statsepidemiolog att det är mer sannolikt att råka ut för olycka vid ett övergångsställe än att smittas av covid-19. I Uppsala under måndagen misshandlades en lärare av elever. 

Det är acceptabelt att Svenska kyrkan rör sig i en riktning där minnet av Förintelsen ska raderas bort och ersättas av annat. Det är acceptabelt att gängkriminella sätter upp vägspärrar för att kontrollera ”sitt” område. 

I Sverige idag är det acceptabelt att etniska svenskar utsätts för rasism och att svenska judar öppet hatas och jagas. Det är acceptabelt att Socialdemokraternas ungdomsförbund inhyser antisemiter och att skandera antisemitiska budskap i Första maj-tågen. Det är acceptabelt att landets statsminster fördömer antisemitism och dess utövare samtidigt som han aldrig rensat ut antisemitismen inom sitt eget parti. 

Det är acceptabelt att IS-terrorister återvänder till Sverige trots att de har orsakat så mycket lidande och död. Det är acceptabelt att veta att de kan åtnjuta vår välfärd trots att de är mördare som tittat på medan deras offer plågats tills döds. Det är acceptabelt att de kan sedan röra sig fritt i samhället, ta en fika, gå på bio, och att de möter offer här som flytt IS. 

Det är acceptabelt att regeringen samarbetar med ett aktivistiskt och extremt parti som MP. Ett parti som är på väg att utarma landets resurser därför att de vill tvinga ner helt land på knä.

Kraschen kommer närmare, varje dag och det är också acceptabelt. Bara den som är helt dum i huvudet tycker att det som händer är acceptabelt. Bara den som är helt dum i huvudet förstår inte att en regeringskris är precis vad Sverige behöver. Nu om någonsin behövs ny politisk kraft. Timmen är sen för att sätta in konkreta och effektiva åtgärder mot det vansinne som växer fram. 

Aftonbladet


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Författare: Madeleine Lilja

, vår ledarskribent med Magisterexamen inom media och kommunikations-vetare, samt forskarutbildning inom journalistik, 280 hp

1 En tanke på “Bara den som är helt dum i huvudet tycker att det inte rätt tid för byte av regering

 1. Carl den 12

  Sverige är som ett företag i avsaknad utav en riktigt rejäl, stabil och trygg chef som har som mål att företaget ska gå med vinst, blomstra och att dom som är med och arbetar ska ha några som helst förmåner varken i tjänst eller på sin fritid?
  Man förväntas anpassa sig, hålla tyst, annars får man företaget och anställda emot sig.

  Calle Von Knegare, undrar också: Vad får vi egentligen för pengarna?
  En symbolisk summa, medans vi tvingas acceptera försörja människor, som är ekonomiska och kriminella flyktingar❗❗❗
  Moder Svea AB är rejält skadat och väljer vi inte en ny chef och styrelse innan hösten år 2022, så har vi konkat och gott folk har gett upp och sökt sig någon annanstans.
  För vem önskar delta och kan stå för ett herrelöst företag, där andra “aktörer” tar över herraväldet❓❓❓
  Stefan och Company, har som motto och kör på:
  “Ska det ändå gå åt helvete, så ska det minsann gå åt helvete och det riktigt rejält”❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.