Lena Malmberg (MED): JE SUIS SAMUEL

| 17 oktober, 2020

Det här är Samuel Paty, 47 år. Han arbetade som lärare i Frankrike. 

Han utbildade sina elever om den sekulära staten Frankrikes åsikts- och yttrandefrihet. Igår fick han betala med sitt liv för det. Hans huvud skiljdes från kroppen – han blev dekapiterad. 

Han blev dödad för att han undervisat sina elever om de helt grundläggande fri- och rättigheter som finns i den sekulära staten Frankrike. 

– Precis en sådan sekulär stat som Sverige är. 

– Precis sådana fri- och rättigheter som Sverige också har. 

– Precis en sådan lärare som i Sverige också måste undervisa om vår sekulära stat och om våra grundlagsstadgade fri- och rättigheter, även för dem som inte tolererar våra lagar. 

#thetoleranceofintolerance 

https://www.bbc.com/news/world-europe-54573356

Lena Malmberg, demokratipolitisk talesperson för Medborgerlig Samling


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Lena Malmberg (MED): JE SUIS SAMUEL

 1. ulf

  Löfven och Socialdemokraterna anser att denna typ av människor berikar Sverige ! Du som röstar rött eller röd grönt tycker alltså lika ? Då kan ju du ställa dig först i kön på offerbänken……….Sverige har varit ett civiliserat land men nu liknar det ett mångkulturellt helvete lika som Frankrike.
  Vi svenskar lever i ett mångkulturellt avskyvärt samhälle som vi inte har bett om att få.Kom inte med floskler som kompetensregn man blir bara heligt förbannad……..det finns ingen kompetens i religiöst hjärntvättade analfabeter utan bildning…..som jag skall föda via bidrag,även hela släkten.Verkligen berikande för en pensionär som arbetat ett helt liv.Löfven, i min värld kan du och din pajasregering dra åt h e.Ni är avskyvärda.

  Svar
 2. Carl den 12

  När ska folk vakna och inse att det existerar motsättningar, oavsett om vi diskuterar länder, kulturer, religioner, politik och rätten till yttrandefrihet❓❓❓

  Calle ser fallet med Wilma, som en varning vi ska ta lärdom utav.
  När en ung tjej inte har tillåtelse att göra slut, utan att blir mördad och får sitt huvud avskilt ifrån kroppen, så har vi i Sverige mist en “dotter” som skulle leva, kanske själv få barn en dag och vara en del utav vår framtid.
  Någon har förlorat sin son pga rätten till yttrandefrihet och någon har förlorat sin dotter pga rättigheten att bryta upp en relation, på det mest vidriga sätt?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.