MOHAMED OMAR: Rekor Hamids offentliga åsikter är också problematiska

“Hamid Zafar, mera känd som ”Rektor Hamid”, har råkat i onåd sedan det avslöjats att han skrivit hatiska saker under pseudonym på nätet. Jag har inte följt Hamids resa och har inte heller satt mig in i fallet. Han säger att han har förändrats och inte längre har de åsikter han gav uttryck för i lönndom. Jag lämnar dessa åsikter åt sidan. Här tänkte jag ta upp åsikter han uttryckt öppet.

I en artikel på den borgerliga tankesmedjan Smedjans sajt (5/6 2019) argumenterar Hamid tillsammans med Eli Göndör mot slöjförbud för barn i skolan. De menar att ett slöjförbud kommer att göra flickorna mindre positivt inställda till majoritetssamhället. De tror också att ett slöjförbud kommer att leda till framväxten av fler privata, islamiska skolor som tillåter slöjor.”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *