Detta är en svensk rondellhund – Islamismen hör inte hemma i Europa/Sverige

Europa och Sverige går i allt raskare takt mot att acceptera en villkorad yttrandefrihet. Mohamed Omar skriver i Det Goda Samhället att vi inte kommer kunna behålla yttrandefriheten med fortsatt islamisk massinvandring. Och nog finns det en poäng med han skriver. https://detgodasamhallet.com/…/mohamed-omar-larare…/

Läraren Samuel Paty halshöggs av en jihadist därför att han undervisade i ämnet yttrandefrihet och exemplifierade dess begränsningar med att visa eleverna karikatyrer av profeten.  För det fick han sitt huvud avskurit. Aldrig kunde någon riktigt tro att det skulle kunna hända, ändå visste vi att just det kunde hända. Terrorhandlingar både här hemma och Europa samt ett vänsteretablissemang och en statsminster som skyddar sin nya grupp väljare, har lett till självcensur och åsiktsförtryck. 

Yttrandefriheten så som vi känner igen den existerar nämligen inte längre. Den är idag villkorad. Och det handlar i grunden om en sak: Vi kan kritisera, driva med, ironisera över alla religoner utom islam. Det är allvarligt och farligt eftersom islamismen vill ersätta demokratin med en doktrin som förtycker och värdesätter människor olika. Att en lärare halshöggs på grund av att denne visar upp karikatyrbilder har inte renderat tillnärmelsevis samma uppmärksamhet som Lars Vilks (Wilks) rondellhundar. Varför kan man undra? 

Samtidigt som radikala islamister tillmötesgås av politiker och vänsteretablissemanget villkorar, precis som Frankrikes president Macron, Stefan Löfven vår yttrandefrihet. Regering-Löfven arbetar hårt med att förbjuda sådant som man anser vara ”farligt” eller ”skadligt”, bland annat kritik mot islam och muslimer. Faktum är att regeringen är mer benägen att plocka bort besvärande kritik mot regeringen än terrorismpropagnda. Det skriver Bitte Assarmo i sin artikel: ”Regeringen leder oss mot ett samhälle med villkorad yttrandefrihet”. Faktum är att regeringen var tyst då femton muslimska föreningar krävde att vår grundlag skulle ändras för att kunna förbjuda att bränna Koranen. https://detgodasamhallet.com/…/bitte-assarmo…/

Hur kan det vara möjligt, tänker många? Vi behöver bara se till hur regeringen hanterar terrorism och vilka åtgärder som sätts in. Vi har sedan Stefan Löfven tillträdde som statsminister haft regeringar som har skapat ett safe haven för terrorister och radikala islamister.

Det är en oroväckande utveckling där statens och sociala mediers ”experter” godtyckligt och i linje med sin politiska hemvist sållar bort kritiska röster. 

Det är mycket oroande att en människa får sitt huvud avskuret därför att han visade en karikatyrbild på Mohammed och att det knappt uppmärksammas av andra än konservativa röster i h partier. 

Vi har rätt att freda oss mot detta. Islamismen hör inte hemma i Sverige/Europa. Det är dags att visa att vi inte viker ned oss. Att vi inte backar från det som vi håller för sant, demokrati, jämställdhet och frihet. 

Det här är en svensk rondellhund. Vi viker oss inte. Läs mer här: https://twitter.com/ledarsi…/status/1317554441218916355…


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Detta är en svensk rondellhund – Islamismen hör inte hemma i Europa/Sverige

 1. Carl den 12

  Välkommen till Sverige, som är ett kristet land som eftersträvar att människor lever och lär efter Guds 10 budord🙏
  I Sverige värderar vi yttrandefrihet och humor högt😀

  Calle tycker inte att ni som kommer hit ska tacka oss för att vi generöst delar med oss utav vårat land och skattepengar, men vi förväntar oss att man accepterar och respekterar våra grundläggande värderingar och grundlagar🇸🇪
  All min omtanke och kärlek går till er som arbetar och gör allting rätt, men får kollektivt skuld pga att det senare år har kommit hit människor som sviker sina landsmän💔
  Någonstans så är jag övertygad, om att det finns en rättvisa och att allt gott ni gör räknas, som önskar vara en del utav oss♥

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *