Misstänkt mord på 25-åring i Svalöv

| 19 oktober, 2020

Polisen larmades vid 18.15-tiden till ett flerfamiljshus i centrala Svalöv där en uppringare anträffat en skadad man i en trappuppgång. När polisen anlände till platsen så kunde de ganska snart konstatera att mannen utsatts för brott och spärrade av trappuppgången där han hittades. Enligt uppgift så var den 25-åriga mannens skador så svåra att han avled på platsen. Polisen har även spärrat av innergården till flerfamiljshuset för teknisk undersökning. Enligt Kvällspostens fotograf som är på plats så är åtminstone elva polispatruller där, även tekniker är på väg dit. Och polisen håller på med en operation dörrknackning för att få eventuella vittnesuppgifter. I nuläget har polisen i inga misstänkta eller gripna i ärendet, polisen har dock inlett en förundersökning om mord. Polisen meddelar också att på grund av förundersökningssekretessen lämnas ingen mer information.
25-åringens anhöriga är underrättade.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/man-hittad-skadad-i-svalov-trapphus-avsparrat/?fbclid=IwAR1R2lzZcRPAw4aL9pd_N2P2YnEJLXSQJGhbsU64AVB2kedwX7hYAzzu3s8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.