Tonåring spred film på när han skar av huvudet på en fågelunge.

| 19 oktober, 2020

En tonåring står nu åtalad för att i maj i år filmat när han skuret huvudet av en fågelunge och sedan sänt filmen till en tjej på Snapchat. Enligt polisen har han erkänt djurplågeriet med förklaringen att han ”har mycket ilska och att det var kul”. Enligt tjejen som mottog filmen så ska den tonåriga killen använt en yxa och sakta skurit av huvudet på fågelungen som låg fastspänd på en stubbe. Tonåringen ska även sänt en annan film till henne där flera levande fågelungar syntes i en plastlåda. I meddelandet som sändes med den filmen så ska han ha skrivit att han dödat flera av dessa fågelungar.

Tjejen som tog emot materialet larmade polisen. Polisens utredning visar också en del skärmdumpar från tjejen där hennes och tonåringens Snapchat-konversation visas och som styrker åtalet. Men inte nog med att tonåringen står åtalad för djurplågeri, han står även åtalad för en grov misshandel i Näsum där han och fyra andra killar knuffat omkull en man för att sen utdelat slag och sparkar mot hans huvud och kropp samt hoppat på honom när han låg ner på marken. Även vid detta tillfälle så filmades förloppet av en som var närvarande. Gärningspersonerna kunde med hjälp av denna film tillsammans med vittnesmål identifieras.

När man läser detta så frågar man sig vad det är för kallblodiga personer som nu växer i vårt samhälle och vad de håller på med?
För även om jag har växt upp och hjälpt till med slakt så plågar man inget djur, ska man ta död på ett djur så ska det ske snabbt och så smärtfritt som det är möjligt. Sen ger man sig inte på ungar om man inte ska äta upp dem. Att han sen var med om en grov misshandel där han ska ha sparkat en man i huvudet samt hoppat på mannen visar bara hur kallblodig denna tonåring är.
Så än en gång, vad är det för människor som växer upp i vårt en gång så trygga och säkra Sverige?

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/tonaring-skar-huvuden-av-fagelungar-spred-filmen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.